Αύριο η βράβευση του Μάκη Αγγελόπουλου από τη Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού της ΑΕΚ!

Πέραν κάθε αμφιβολίας ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην «αναγέννηση» της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Η «Βασίλισσα» πέραν του κυπέλλου που κατέκτησε την περασμένη Κυριακή, έχει κατακτήσει 4 τίτλους μέσα σε 3 αγωνιστικές περιόδους με αποκορύφωμα αφ’ ενός το Ευρωπαϊκό του 2018 κι αφ’ ετέρου το Παγκόσμιο πέρυσι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Στις 11:30 αύριο η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ θα κόψει την πρωτοχρονιάτική πίτα της στη Νέα Φιλαδέλφεια και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εν λόγω εκδήλωσης θα είναι ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος θα βραβευθεί για την προσφορά του στην «Ένωση» και τον Πολιτισμό. Πέραν του κ.Αγγελόπουλου, θα βραβευθεί και ο Χρήστος Ζούπας – παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ – ο οποίος ήταν αναμέσα στους πρωταγωνιστές που έφεραν τον πρώτο Ευρωπαϊκό σύλλογο στην Ελλάδα και την ΑΕΚ το 1968 στο Καλλιμάρμαρο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Ιστορίας-Πολιτισμού: 

«Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ώρα 11.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Νίκου Τρυπιά 45) για την κοπή της βασιλόπιτάς της, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Άγγελος Συρίγος, αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου και Βουλευτής. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Ξενάκης. Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος, ο δημοσιογράφος-ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη κ. Μανώλης Κωστίδης, καθώς και προσωπικότητες και εκπρόσωποι φορέων.

Για την προσφορά τους στον Πολιτισμό και την ΑΕΚ, θα βραβευθούν από τη Λέσχη οι εξής (αλφαβητικά):

-ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος (πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ)

-ο κ. Χρήστος Ζούπας (μέλος της ομάδας μπάσκετ του 1968 – ιατρός)

-ο κ. Παύλος Κοντογιαννίδης (καλλιτέχνης)

-ο κ. Λουκάς Χριστοδούλου (πρόεδρος του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού και της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας)

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Σταμάτιος Παπασταμάτης».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X