Εικόνες από την κοπή της πίτας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από την κοπή της πίτας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση επί της Ντράμεν για το Τσάλεντζ Καπ, ενώ τα πηγαίνει εξαιρετικά και στις εγχώριες διοργανώσεις. Σήμερα η ομάδα χάντμπολ είχε την κοπή της πίτας για το 2020, μια χρονιά η οποία αναμένεται να φέρει μεγάλες διακρίσεις για την Ένωση στο χάντμπολ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης δεσμεύτηκε για την δημιουργία γηπέδου, ενώ παράλληλα τόνισε ότι στόχος της φετινής αγωνιστικής σεζόν είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Στόχος μας είναι μόνο το νταμπλ στην Ελλάδα, ενώ θα παλέψουμε και για το Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Έχουμε προχωρήσει για το γήπεδο και δεσμεύομαι πως δεν θα φύγω από την ΑΕΚ χωρίς να έχουμε φτιάξει γήπεδο για το χάντμπολ».
Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας, Ζόραν Ραντόισιτς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της EHF και Πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Μπόζινταρ Ντζούρκοβιτς και ο Γενικός Διευθυντής της SEHA League, Σίνιτσα Όστοϊτς. Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από από τον Αθλητικό Διευθυντή της ΑΕΚ, Στάθη Παπαχαρτοφύλη, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του συλλόγου, όσο και στις ακαδημίες. Μεταξύ άλλων μίλησαν και ο τεχνικός της Ένωσης” , Δημήτρης Δημητρούλιας, αλλά και ο αρχηγός της, Διονύσης Γεωργιάδης με την ευχή φυσικά η χρονιά αυτή να είναι ορόσημο για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X