«Ιστορική» νίκη της Αταλάντα-Νίκη και για τη Λειψία

«Ιστορική» νίκη της Αταλάντα-Νίκη και για τη Λειψία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αταλάντα συνέχισε την εξαιρετική της παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διογάνωση, καθώς επικράτησε της Βαλένθια με το ευρύ 4-1.

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν εμφανώς ανώτερη – καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης – και το απέδειξε μόλις στο 16′ όταν ο Έτεμπορ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο Ίλιτσιτς «έγραψε» το 2-0 τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Στο δεύτερο μέρος οι Μπεργκαμέσκι ήταν ακόμα καλύτεροι και στο 57΄ ο Φρόιλερ σκόραρε για το 3-0. 5 λεπτά αργότερα, ο Έτεμπορ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα για το 4-0 των γηπεδούχων. Οι «νυχτερίδες» το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν με σκόρερ τον Τσερίσεφ.

Σημαντική νίκη και για τη Λειψία

Οι «Κόκκινοι Ταύροι» κατόρθωσαν να αλώσουν το Λονδίνο, καθώς επικράτησαν της Τότεναμ με 1-0. Σκόρερ για τους Γερμανούς, ο Τίμο Βέρνερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 57΄. Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στη Γερμανία, με τη Λειψία να μοιάζει το ακλώνητο φαβορί για την πρόκριση στους «8».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X