Λεμπρόν: «Αν κάποιος μου έκλεβε τον τίτλο και το μάθαινα...»

Λεμπρόν: «Αν κάποιος μου έκλεβε τον τίτλο και το μάθαινα...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σκάνδαλο των Houston Astros έχει φέρει βαθιά κρίση στο μπέιζμπολ. Η ομάδα κατηγορείται για διάφορα παραπτώματα και κυρίως για την κλοπή των συστημάτων από τους αντιπάλους, ώστε να φτάσει τελικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και αποβλήθηκε από το εφετινό πρωτάθληα.

Ο Λεμπρον Τζέιμς αποφάσισε να πάρει θέση γι’ αυτό και μίλησε με απόλυτο τρόπο για το πως αυτός θα αντιδρούσε σε κάτι αντίστοιχο: “Κοιτάξτε, ξέρω πως δεν παίζω baseball, αλλά είμαι αθλητής και ξέρω ότι αν κάποιος έκλεβε για να πάρει τον τίτλο και το μάθαινα θα ήμουν ενοχλημένος!Εννοώ χωρίς να μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου για το τι θα έκανα!

Άκου κομισάριε του baseball, άκου τους παίκτες που μιλούν για το πόσο αηδιασμένοι είναι, θυμωμένοι, πληγωμένοι, διαλυμένοι και όλα αυτά από αυτό. Κυριολεκτικά η μπάλα είναι στο γήπεδο σου και πρέπει να το φτιάξεις αυτό για χάρη όλων των σπορ”.

https://www.facebook.com/SportsCenter/posts/3447604451925039

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X