Ερχεται τεράστια αλλαγή στο οφσάιντ - Πιθανότατα θα ισχύσει από το EURO 2020

Ερχεται τεράστια αλλαγή στο οφσάιντ - Πιθανότατα θα ισχύσει από το EURO 2020
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FIFA είναι έτοιμη να τελειώσει με τα οφσάιντ του… χιλιοστού αλλάζοντας το σχετικό κανονισμό – Ακόμα και η σκέψη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου προκαλεί αντιδράσεις!

Για όλα θα… φταίει ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ είναι αυτός που έχει κάνει την σχετική εισήγηση και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο νέος κανονισμός να αρχίσει να ισχύει από το προσεχές EURO. Η απόφαση για την αλλαγή του κανονισμού που αφορά το οφσάιντ κρίθηκε αναγκαία μετά την χρήση του VAR καθώς πολλές φορές οι διαιτητές φτάνουν σε σημείο, μπροστά σε μια οθόνη, να αναλύουν πίξελ πίξελ αν ένας ποδοσφαιριστής είναι εκτεθειμένος ή όχι.

Τι λέει, λοιπόν, ο Βενγκέρ; Πως ένας παίκτης δεν είναι οφσάιντ αν οποιοδήποτε σημείο του σώματός του με το οποίο μπορεί να σκοράρει είναι στην ίδια ευθεία ή πίσω από τον τελευταίο αμυνόμενο, ακόμα κι αν προεξέχουν άλλα μέλη του σώματός του…

Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι θα μπορεί ένας παίκτης να σκοράρει ακόμα κι αν είναι ένα ή ενάμιση μέτρο μπροστά από τον αμυντικό, αλλά το πέλμα του θα είναι στο ίδιο σημείο με τον αντίπαλο. Η εισήγηση του Αλσατού τεχνικού αναμένεται να εξεταστεί από το International Football Association Board στις 29 Φεβρουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X