Κωνσταντινέας και Κούγιας καταθέτουν στη δίκη της «Συμμορίας»

Πειθαρχική Δίωξη σε Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέτρος Κωνσταντινέας, μέρος δεύτερον στη δίκη της «Συμμορίας», το πρωί της Τετάρτης 19/2 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η κατάθεση του δεν είχε ολοκληρωθεί την Πέμπτη 13/2 λόγω παρέλευσης ωραρίου, και ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είχε επαναλάβει τις «βόμβες» γύρω από τον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός, τον Ιανουάριο του 2012, αυτή τη φορά θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων των 28 κατηγορούμενων της πολύκροτης υπόθεσης, μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Εκτός από τον Πέτρο Κωνσταντινέα, έχει προγραμματιστεί να καταθέσει και το αφεντικό της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει οι εξής μάρτυρες, κατά σειρά: Σοφοκλής Πιλάβιος, Χρήστος Σάββας, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος, Τάκης Φύσσας, Κύρος Βασάρας, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Για τον Φεβρουάριο έχει προγραμματιστεί άλλη μια συνεδρίαση στις 27/2 ενώ για τον Μάρτιο υπάρχουν τέσσερις συνεδριάσεις στη δίκη, και συγκεκριμένα στις 12/3, 19/3, 26/3 και 31/3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X