Τα... μαζεύει ο Ραϊόλα: «Δεν έχω τίποτα κατά του Σόλσκιερ»

Τα... μαζεύει ο Ραϊόλα: «Δεν έχω τίποτα κατά του Σόλσκιερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίνο Ραϊόλα μετά τον… πάταγο που έγινε από τα ποσταρίσματα του στο twitter κατά του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, φαίνεται ότι τα… μαζεύει, μιλώντας ακόμα και για νέα συμφωνία του Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο «Sky Sports News» ο εκπρόσωπος του Γάλλου σταρ της Γιουνάιτεντ, θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμία εχθρότητα του ίδιου με τον Σόλσκιερ και ότι απλά δεν ήταν σωστή η δήλωση του, ότι ο Πογκμπά είναι… ιδιοκτησία της αγγλικής ομάδας.

«Έχοντας παίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το μόνο που θέλω είναι το καλύτερο για την ομάδα. Δεν έχω τίποτα καλά του Όλε και δεν νομίζω να έχει αυτός κάτι με μένα. Απλά είπα ότι η δήλωση ότι ο Πογκμπά είναι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν ήταν σωστή αντίδραση. Ήθελα απλά να απαντήσω σε οποιοδήποτε λέει ότι επειδή έχεις ως εργαζόμενο έναν ποδοσφαιριστή, αυτό σημαίνει ότι σου ανήκει και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις» τόνισε αρχικά ο Μίνο Ραϊόλα και πρόσθεσε: «Ο Πολ έχει συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ και θέλει να επιστρέψει άμεσα στους αγώνες. Δεν έχουμε πρόβλημα να ξεκινήσουμε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. Νομίζω ότι ήμουν ειλικρινής όταν είπα ότι ο Πογκμπά κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ιταλία, γιατί είναι το δεύτερο… σπίτι του. Δεν είπα ότι αυτό θα γίνει του χρόνου ή τον μεθεπόμενο. Για έναν τέτοιο παίκτη δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί λίγα κλαμπ μπορούν να τον καλύψουν οικονομικά. Δεν υπάρχουν συζητήσεις αυτή την στιγμή».

Βέβαια η αλήθεια για το θέμα του Πογκμπά και της αλλαγής πλεύσης, κρύβεται στο τελευταίο κομμάτι των δηλώσεων του μάνατζερ του Πογκμπά, μιας και η Γιουνάιτεντ ζητάει σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα περισσότερα από 150 εκ. λίγες για να τον παραχωρήσει, νούμερο που ελάχιστες ομάδες μπορούν να δώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X