Κυριάκος: «Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον ομάδα σκληρού πρωταθλητισμού -Δεν τίθεται θέμα πολυϊδιοκτησίας»

Κ. Κυριάκος: «Ένα από τα 36 παιχνίδια που θα δώσει φέτος ο ΠΑΟΚ αυτό με τον Ολυμπιακό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ και πρώην Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας συνιστώντας ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα… σκληρού πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για το πώς είναι να μην έχει το βάρος της προετοιμασίας ενός ντέρμπι πάνω του: «Τρώγομαι. Αυτές είναι οι ωραίες οι εβδομάδες, ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Έχει πολλές απαιτήσεις και λεπτομέρειες. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Έχει αλλάξει λίγο ο χάρτης και ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα. Είναι παράσημο αυτό για τον ΠΑΟΚ. Πλέον αντιμετωπίζεται ως ο ένας από τους δύο πόλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλωσε, έφτασε στο σημείο που ήθελε και ονειρευόταν να φτάσει αλλά αυτό δεν φέρνει μόνο χαρές αλλά και ευθύνες».

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Είμαστε άμαθοι στη διαδικασία σκληρού πρωταθλητισμού. Ο ΠΑΟΚ πλέον έφτασε στο σημείο για να αντιμετωπίζει και αυτόν τον ανταγωνισμό. Το ότι είμαστε άμαθοι δεν είναι δικαιολογία για να μην αντιδρούμε σωστά. Θέλει περισσότερο λογική και να περιμένεις. Οι αντίπαλοι δεν θα χειροκροτήσουν την αναγέννηση του ΠΑΟΚ αλλά προσπαθήσουν να του ροκανίσουν το πλεονέκτημα με οποιονδήποτε τρόπο. Άρα θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει την ψυχραιμία και το μυαλό μέσα στο κεφάλι γιατί θα έρθουν κι άλλα. Δεν τελειώνει εδώ αυτή η κόντρα».

Εάν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι: «Οι ομάδες σκληρού πρωταθλητισμού ζουν με αυτήν την απαίτηση και υψηλή πίεση. Ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ήρθε το πρωτάθλημα η διατήρηση σε αυτό το γκρουπ έχει άλλες απαιτήσεις. Δεν φτάνει πλέον να ζεις ως πρωταθλητής και να ζεις νομοτελειακά αλλά πρέπει να διεκδικείς και να δημιουργείς τις συνθήκες του παιχνιδιού. Αυτό γίνεται μόνο εάν είσαι συντονισμένος σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να δημιουργείς τις συνθήκες για να αντέξεις σε αυτό το σημείο. Ο ΠΑΟΚ τα πάει εξαιρετικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος. Το πρωτάθλημα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Κάποια στιγμή είπα ότι μπορεί να έχουμε και αήττητο δευτεραθλητή όπως πήγαινε καθώς φαινόταν ότι μπορείς να χάσεις το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες όπως πήγαιναν οι δύο ομάδες. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει ο ΠΑΟΚ πέτυχε και απέδειξε ότι έφτασε εκεί που έφτασε για να μείνει».

Εάν είναι καλά θωρακισμένος ο ΠΑΟΚ και εκτός γηπέδου: «Δεν πρέπει να σπαταλάμε ενέργεια για τους αντιπάλους μας που προσπαθούν να μας φθείρουν. Είναι κάτι αναμενόμενο και λογικό. Εμείς θα πρέπει να χρησιμοποιούμε όλα τα δικά μας όπλα, να είμαστε ψύχραιμοι και να μην χάνουμε το δίκαιο που έχουμε, να λειτουργούμε με έναν τρόπο που να δείχνει τη δύναμη, την πυγμή, την αποφασιστικότητα και την ικανότητα μας. Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο τιμ από όλες τις πλευρές. Είναι ένας επικοινωνιακός πόλεμος και όχι ουσιαστικός. Ο Ολυμπιακός βασιζόμενος σε κάποια πράγματα που τα θεωρεί εκείνος ύποπτα θα προσπαθήσει να το αναγάγει σε πόλεμο εντυπώσεων. Από ότι καταλαβαίνω δεν τίθεται θέμα πολυϊδιοκτησίας. Επομένως δεν χρειάζεται να χάνουμε τα λογικά μας. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας. Ένα παιχνίδι που είναι ύποπτο και ύπουλο. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, χρειάζεται σεβασμό και προσοχή με βάση την αγωνιστική του εικόνα. Θεωρώ ότι και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, έχω την αίσθηση ότι η έδρα θα παίξει το ρόλο της. Η ομάδα δεν πρέπει να δώσει απαντήσεις για το τι γίνεται στα δικαστήρια αλλά για το αγωνιστικά ζητήματα. Να δούμε ένα παιχνίδι που δεν θα βγάλει πρωταθλητή αλλά θα δώσει μια άλλη ψυχολογία στον ΠΑΟΚ που πέρασε κάποια σκαμπανεβάσματα να πιστέψει ότι και φέτος είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Την ατάκα που τον εντυπωσίασε περισσότερο: «Δεν θυμάμαι συγκεκριμένη. Θυμάμαι ότι στα παιχνίδια που πηγαίναμε είχαμε μια αίσθηση ανωτερότητας και όχι σε αυτά που πηγαίναμε με το μαχαίρι στα δόντια. Θυμάμαι τα παιχνίδι με το Σάντος και πηγαίναμε σαν να πήγαινε ο πρωταθλητής. Πηγαίναμε με αέρα. Έχω την αίσθηση ότι το ψυχολογικό κομμάτι δεν έχει να αποδείξει κάτι. Εάν ο ΠΑΟΚ πάρει το νταμπλ θα έχει πάρει σε τρία χρόνια όσους τίτλους πήρε τα χρόνια ιστορίας του τα υπόλοιπα. Να μην μεταφερθεί η ένταση των δικαστηρίων μέσα στο γήπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X