Σαν σήμερα: «Έφυγε» από την ζωή ο Παντελής Παντελίδης

ΑΕΚάρα ο Παντελής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη, κόπηκε μία μέρα σαν σήμερα, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και συγκλόνισε το πανελλήνιο, αφού ο χαρισματικός καλλιτέχνης βρισκόταν στο απώγειο της δόξας του.

Στις 8.10 το πρωί, ο 33χρονος τραγουδιστής έχασε την ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο με μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στο ύψος του Ελληνικού, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως τα σωστικά συνεργεία του ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό του ίδιου και των δύο γυναικών που επέβαιναν στο μοιραίο όχημα. Eν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκαν στο τελευταίο αντίο του αδικοχαμένου τραγουδιστή στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, όπου η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ από την στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν εκατοντάδες ήταν εκείνοι που επισκέφτηκαν το σημείο του δυστυχήματος για να αφήσουν ένα λουλούδι.

Ο αδόκητος χαμός ενός αυτοδημιούργητου καλλιτέχνη που πρόλαβε να αφήσει εν πολλοίς το στίγμα του στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα απασχόλησε για αρκετό καιρό τα ΜΜΕ.

Τέσσερα χρόνια μετά, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κρατάει ανοιχτή την υπόθεση δικαστικά, πεπεισμένη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει ότι ο τραγουδιστής ήταν συνοδηγός στο ατύχημα που άφησε βαριά τραυματισμένη την 30χρονη Μίνα Αρναούτη και με ελαφρύτερα τραύματα την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου. Παρόλα αυτά η υπόθεση φαίνεται πως έχει μπει στο αρχείο, καθώς όλα τα δικαστήρια στα οποία έχουν προσφύγει αποφάνθηκαν ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο αδικοχαμένος τραγουδιστής.

Η φωνή του Παντελή Παντελίδη μπορεί να σίγησε για πάντα εκείνο το μοιραίο πρωινό. Ωστόσο, η παρακαταθήκη που άφησε πίσω του και τα χιλιάδες θαυμαστών που τον λάτρεψαν και ταυτίστηκαν με τα τραγούδια του τον καθιστούν αθάνατο στη συνείδηση όλων των φίλων του λαϊκού τραγουδιού και όχι μόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X