Μπαλτάκος: «Δεν μπορεί να χαθεί αυτή η δίκη για τον ΠΑΟΚ»

«Κινδυνεύει να πέσει η Επιτροπή Εξομάλυνσης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάκης Μπαλτάκος, σε χρόνο ρεκόρ έγινε μέλος της νομικής ομάδας της ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Μάλιστα, εμφανίστηκε σίγουρος πως οι «ασπρόμαυροι» θα κερδίσουν τη δίκη για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη.

Όσα είπε στον Focus Fm:

«Επί τρεις ώρες κάναμε δίκη για το εάν γίνει η δίκη. Η πλευρά του Ολυμπιακού έδωσε μία μάχη για να μην δοθεί η αναβολή. Ήταν υπερβολική η προσπάθειά του. Δεν μπορώ να καταλάβω την σκοπιμότητα. Μου είναι ακατανόητο, διότι οι αναβολές είναι κάτι συνηθισμένο στις δίκες.

Η αναβολή ζητήθηκε για τρεις λόγους.

Πρώτον, επειδή η ΕΕΑ δεν μας έδωσε τα έγγραφα, δεν γνωρίζω τον λόγο, είπαν ότι θα μας τα δώσουν σήμερα.

Δεύτερον, επειδή προσφύγαμε στο διοικητικό εφετείο και ζητήσαμε προσωρινή διαταγή, η απόφαση για την ακύρωση της γνωμοδότησης της ΕΕΑ, λόγω μη νόμιμης σύνθεσης της επιτροπής, θα κάνει χρόνια να βγει.

Και τρίτον, επειδή ανέλαβα νομική συνδρομή στην υπόθεση την περασμένη Παρασκευή και έπρεπε να διαβάσω τον φάκελο.

Χρειάζομαι χρόνο για να καταλάβω ποιος νόμος γράφει πως μπορεί μία θυγατρική να ελέγχει την μητρική εταιρεία. Πώς μπορεί μία θυγατρική που έχει βοηθητικά γήπεδα να ελέγχει μία ΠΑΕ. Πώς είναι δυνατόν τα μέλη μίας θυγατρικής να ελέγχουν τους μετόχους μίας ΠΑΕ.

Δεν θέλαμε να έχουμε αποφάσεις πριν από το ντέρμπι για να μην υπάρχει κίνδυνος να τιναχθεί στον αέρα το παιχνίδι.

Αν δεν βγει μέχρι την Δευτέρα η προσωρινή διαταγή ο αθλητικός δικαστής θα προχωρήσει στην εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν μπορούμε να πάρουμε νέα αναβολή.

Η δική μου άποψη είναι ακόμα και να πάρουμε την προσωρινή διαταγή μέχρι την Δευτέρα να εκδικασθεί η υπόθεση στον αθλητικό δικαστή και να τελειώσει τώρα το θέμα (σ.σ. για να μην διαιωνίζεται). Πιστεύω πως δεν μπορεί να χαθεί αυτή η δίκη για τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και σωστή να ήταν η σύνθεση της ΕΕΑ δεν στέκεται το πόρισμά της. Υπήρξε μία επικοινωνιακή θύελλα, αλλά τα βοηθητικά γήπεδα δεν μπορούν να ελέγχουν μία ΠΑΕ.

Δεν μπορεί να σταθεί ζήτημα αποβολής του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα, όπως ακούστηκε. Δεν μιλάμε για αθλητική διαφορά, αλλά για μία διαφορά με ένα κρατικό όργανο. Εξάλλου, εάν κρίνουν στον ΠΑΟΚ πως συντρέχει τέτοιος κίνδυνος υπάρχει η δυνατότητα απόσυρσης εντός ενός μήνα της προσφυγής στο διοικητικό εφετείο.

Εάν εκδικασθεί η υπόθεση την Δευτέρα στον αθλητικό δικαστή πιθανολογώ πως επειδή είναι σοβαρό το θέμα δεν θα εκδώσει αυθημερόν απόφαση, αλλά θα μας δώσει μία εύλογη προθεσμία να καταθέσουμε υπομνήματα και εκτιμώ πως θα βγάλει απόφαση Τετάρτη με Πέμπτη. Θεωρώ πως θα τελεσιδικήσει η υπόθεση σίγουρα πριν τελειώσουν τα πλέι οφ, διότι θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Είναι άριστη η συνεργασία μας με τα υπόλοιπα μέλη της νομικής υπηρεσίας του ΠΑΟΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X