Αll Star Game – Team Giannis: Ο «Greek» και τα… «Freaks»! (VIDEO)

Αll Star Game – Team Giannis: Ο «Greek» και τα… «Freaks»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να πάρει την… εκδίκηση του από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και το Eurohoops σας παρουσιάζει τους εκλεκτούς που θα στελεχώσουν την ομάδα του “Greek Freak”.

Πέρσι έφτασε μια ανάσα από την πηγή, είδε την καταστροφική τελευταία περίοδο να τον εμποδίζει από το να πιει νερό και φέτος αναζητάει την εξιλέωση του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος κυνηγά την πρώτη του νίκη σε All Star Game, κοντράρεται με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την ομάδα του τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο αποκορύφωμα του 69ου All Star Game.

Το φετινό Draft μπορεί να ανέδειξε κατά πολλούς νικητή τον “Βασιλιά”, ωστόσο ο Γιάννης πόνταρε στην χημεία (τέσσερα δίδυμα συμπαικτών) αλλά και στην αμυντική προσήλωση (Ο ίδιος μαζί με τους Γκομπέρ, Αντεμπάγιο, Μπάτλερ και Εμπίντ… τρομάζουν), επιλέγοντας μια άκρως αλλοπρόσαλλη οπτική.

Μέχρι να δούμε αν εν τέλει θα δικαιωθεί, ας ρίξουμε μια τελευταία και ενδελεχή ματιά στους 12 παίκτες της φετινής “Team Giannis”.

Aρχηγός

Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς)

Στατιστικά 2019/20: 30 πόντοι, 13.5 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ, 1.1 τάπα, 1.1 κλέψιμο (48 παιχνίδια)

Ο MVP. O δικός μας MVP. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο κατά πολλούς απόλυτος κυρίαρχος της Ανατολής και επίδοξος κατακτητής της κορυφής του κόσμου κατάφερε για δεύτερη συνεχή χρονιά να ψηφιστεί αρχηγός, με χαοτική μάλιστα διαφορά.

Ο “Greek Freak” διανύει μια ιστορικά καλή σεζόν, ικανή να μετατρέψει τα περσινά κατόρθωματα σε… ορεκτικό. Όντας πατέρας πλέον, ο Γιάννης θέλει να προσθέσει στο παλμαρέ του το βραβείο του MVP ενός All Star Game. Για να το κάνει αυτό βέβαια πρέπει πρώτα να κερδίσει, καθώς μέχρι στιγμής μετράει τρεις ήττες στις τρεις συμμετοχές του. Θα “σπάσει το ρόδι”;

Βασικοί

Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφια Σίξερς)

Στατιστικά 2019/20: 22.9 πόντοι, 11.9 ριμπάουντ, 1.4 τάπες (39 παιχνίδια)

Θα ήταν τουλάχιστον ψευδές να υποστηρίξουμε πως ο Τζοέλ Εμπίντ πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρόνια. Απεναντίας, η μέτρια εικόνα των Σίξερς εντός και εκτός παρκέ, σε συνδυασμό με την περίεργη χημεία του με τον Μπεν Σίμονς έχουν φέρει τριγμούς στην παρουσία του στην Φιλαδέλφεια.

Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος στην πόλη της αγάπης, ωστόσο αν η ίδια δεν του την ανταποδώσει κάνεις δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει.

Ακόμα κι έτσι, παραμένει ο ίδιος καλός dominant Εμπίντ όταν αποφασίζει να γυρίσει τον διακόπτη.

Πασκάλ Σιάκαμ (Τορόντο Ράπτορς)

Στατιστικά 2019/20: 23.5 πόντοι, 7.5 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ, 1 κλέψιμο (44 παιχνίδια)

Για την πλειονότητα, η φυγή του Καουάι Λέοναρντ από τους Ράπτορς το περασμένο καλοκαίρι σήμανε την οριστική αποικοδόμηση των πρωταθλητών.

Από ότι φαίνεται, ο Πασκάλ Σιάκαμ δεν ήταν σύμφωνος με αυτή την οπτική. Κατάφερε να κάνει step-up στο… step-up, οδηγώντας -μέχρι τώρα- μαζί με τον Λάουρι την ομάδα του Τορόντο σε μονοπάτια καλύτερα και από τα περσινά!

Κέμπα Ουόκερ (Μπόστον Σέλτικς)

Στατιστικά 2019/20: 21.8 πόντοι, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο (46 παιχνίδια)

Το καλοκαίρι άλλαξε ρώτα και σπιτικό, στην προσπάθεια του να νιώσει στο πετσί του την έννοια της νίκης. Μερικούς μήνες μετά, ο Κέμπα Ουόκερ μόνο δικαιωμένος μπορεί να νιώθει με την απόφαση του να μεταπηδήσει στους Σέλτικς.

Η ομάδα της Βοστώνης δείχνει ικανή να φτάσει στους Τελικούς της Ανατολής, ο ίδιος νιώθει επιτέλους μέρος ενός συνόλου με προοπτική πρωταθλητισμού και η παρουσία του στο All Star Game έρχεται ως το κερασάκι στην τούρτα.

Τρέι Γιάνγκ (Ατλάντα Χοκς)

Στατιστικά 2019/20: 29.7 πόντοι, 9.2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα (50 παιχνίδια)

Τον βλέπεις και αναρωτιέσαι τι θα συμβεί όταν οι Χοκς αποφασίσουν να προσθέσουν δίπλα του μία χείρα βοήθειας κορυφαίου επιπέδου.

Ο Τρέι Γιάνγκ προσπαθεί από την στιγμή που μπήκε στην λίγκα να αποδείξει πως δεν θα μείνει στην ιστορία ως ο “τύπος που έδωσε το Ντάλας για να πάρει τον Ντόντσιτς”.

Η επιθετική του δεινότητα είναι απολαυστική, το range του αδιανόητο και η προοπτική του συναρπαστική. Μόλις καταφθάσουν οι ενισχύσεις, ο ίδιος θα φτάσει στο επόμενο και ανώτερο επίπεδο, όπου και δείχνει πως ανήκει.

Αναπληρωματικοί

Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς)

Στατιστικά 2019/20: 20.4 πόντοι, 6.1 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ (47 παιχνίδια)

Μπορεί να μην ενθουσιάζει στο μάτι, ούτε και σε μια πρώτη ανάγνωση των στατιστικών του, ωστόσο ο Κρις Μίντλετον είναι δικαίως για δεύτερη σερί χρονιά All Star. Η πρώτη επιλογή του Γιάννη από πλευράς αναπληρωματικών δεν ήταν τυχαία.

Η φετινή παρουσία του Μίντλετον στους Μπακς είναι σχεδόν ιστορική, με τον ίδιο να σουτάρει με τρομερό efficiency, δίχως να παρουσιάζει τις βεβιασμένες επιλογές του παρελθόντος. Το γεγονός πως έπρεπε να φτάσει ο Φεβρουάριος για να ηττηθούν οι Μπακς δίχως τον Γιάννη δείχνει την ποιότητα του Αμερικανού, ο οποίος απέχει μια καλή postseason μακριά από το να θεωρηθεί σταρ.

Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ)

Στατιστικά 2019/20: 15.8 πόντοι, 10.4 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ, 1.2 κλεψίματα, 1.2 τάπες (54 παιχνίδια)

Αν δεν έχεις παρακολουθήσει τους φετινούς Χιτ, δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις το ποσό καλός παίκτης είναι ο Μπαμ Αντεμπάγιο.

Η φυγή του Χασάν Ουάιτσαϊντ είχε ευεργετικά αποτελέσματα για τον νεαρό σέντερ, που μέσα σε ένα καλοκαίρι εξελίχθηκε από ένα χρήσιμο back up με έναν ψηλό-όνειρο για κάθε ομάδα.

Αμύνεται, σκοράρει, πασάρει εξαιρετικά για το ύψος του και δεν χρειάζεται την μπάλα στο post για να βρει ρυθμό στο παιχνίδι. Έχει ακόμα βήματα να κάνει, ωστόσο τα απαραίτητα εχέγγυα υπάρχουν σε αφθονία.

Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ)

Στατιστικά 2019/20: 15.6 πόντοι, 14.6 ριμπάουντ, 1.9 τάπες (52 παιχνίδια)

Ξέρουμε τι μπορεί να πείτε. Έκλαιγε πέρσι, πως να μην εξιλεωθεί φέτος. Για να είμαστε απολύτως σωστοί, ο Ρούντι Γκομπέρ σχεδόν… ανάγκασε παίκτες και προπονητές να τον οδηγήσουν στην εξιλέωση.

Ο Γάλλος είναι εκ των βασικών λόγων που οι Τζαζ μοιάζουν ικανοί να μπουν με πλεονέκτημα έδρας στα φετινά Playoffs. Έχει εξελίξει το επιθετικό του παιχνίδι, την ώρα που στα μετόπισθεν ελέγχει κατά κράτος την… αεροπορία.

Δεν είναι ο σέντερ που θα προκαλέσει τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για χάρη του, αλλά ποια ομάδα δεν θα τον ήθελε στην σύνθεση της; Σίγουρα όχι η Team Giannis.

Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι Χιτ)

Στατιστικά 2019/20: 20.6 πόντοι, 6.8 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ, 1.8 κλεψίματα (46 παιχνίδια)

Όταν ακόμα και ο… κατατρεγμένος Μπάτλερ βρίσκει την “Γη της Επαγγελίας” του, όλα είναι πιθανά.

Μετά το επεισοδιακό πέρασμα από την Μινεσότα και το άτυχο πείραμα της Φιλαδέλφεια, ο “Jimmy J” βρήκε στο Μαϊάμι ότι αναζητούσε.

Ελευθερία, οργάνωση και σταθερότητα. Εξέλιξε πολλαπλά το παιχνίδι του, δεχθηκε να πάρει έναν ρόλο… μέντορα στους rookies του Σποέλστρα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τον δικαιώνουν πανηγυρικά.

Κάιλ Λάουρι (Τορόντο Ράπτορς)

Στατιστικά 2019/20: 19.6 πόντοι, 7.6 ασίστ, 1.2 κλεψίματα (43 παιχνίδια)

Άλλη μια… παρεξηγημένη προσωπικότητα, ειδικότερα αν κρίνουμε από το γεγονός ότι πολλές κουβέντες περί αδικίας περιείχαν το όνομα του.

Πάραυτα, πως μπορείς να αφήσεις εκτός τον ένα εκ των δύο πρωταγωνιστών μιας ομάδας που φέτος παρουσιάζεται καλύτερη από ότι περσυ, όταν και πήρε το πρωτάθλημα;

Σίγουρα, ο Λάουρι ούτε ήταν ούτε θα γίνει το… χάρμα οφθαλμών που πολλοί θέλουν να δουν σε ένα All Star Game, όμως το αν ανήκει ή όχι σε αυτό το επίπεδο το έχει αποδείξει πολλάκις.

Μπράντον Ίνγκραμ (Νιού Όρλεανς Πέλικανς)

Στατιστικά 2019/20: 24.9 πόντοι, 6.4 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ, 1 κλέψιμο (47 παιχνίδια)

Ένας εκ των έξι πρωτάρηδων της ομάδας, ο Μπράντον Ινγκραμ κρύβει από πίσω του μία ιστορία προσωπικής ανταμοιβής.

Με την ταμπέλα του νέου Ντουράντ κολλημένη πάνω του, ο νεαρός και αγούρος τότε φόργουορντ έπρεπε να αντέξει στην πίεση του Λος Άντζελες και να δικαιώσει τις προσδοκίες που έρχονταν μαζί με το no2 στο Draft.

Σήμερα, μερικούς μήνες αφότου το πείραμα με τους Λέικερς απέτυχε και επίσημα, ο ίδιος δείχνει απελευθερωμένος. Οδήγησε στις πλάτες του τους Πέλικανς εν τη απουσία του Ουίλιαμσον, φανέρωσε το αστείρευτο ταλέντο και βρίσκεται δίκαια για πρώτη φορά σε αυτή την σπουδαία γιορτή.

Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ)

Στατιστικά 2019/20: 24.3 πόντοι, 4.3 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ, 1.1 κλέψιμο (53 παιχνίδια)

Μπορεί για πολλούς να αποτέλεσε έκπληξη η… κατρακύλα στο προτελευταίο pick του All Star Draft, ωστόσο ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε ήδη πετύχει τον στόχο του και με το παραπάνω.

Μετά το σοκ που προκάλεσε με το ξεπέταγμα του προ διετίας, ο πάλαι ποτέ μαθητής του Ρικ Πιτίνο σταθεροποίησε πέρσι την απόδοση του και φέτος κατάφερε να φτάσει στο αμέσως επόμενο σκαλοπάτι.

Η “Αράχνη της Γιούτα” πρωταγωνιστεί στις επιτυχίες των Τζαζ, δικαιώνει εκείνους και τον εαυτό του και επιβεβαιώνει πως το Draft του καλοκαιριού είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για κάθε ομάδα που ξέρει να βρίσκει διαμάντια στον… βούρκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X