Η τετράδα ΑΕΚ-Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ-Άρης στα ημιτελικά δείχνει... κούπα για την ΑΕΚ!

Η τετράδα ΑΕΚ-Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ-Άρης στα ημιτελικά δείχνει... κούπα για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς του 1-1 του Αγρινίου και είναι καθήκον της να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση με… συνοπτικές διαδικασίες για να βρεθεί στην κλήρωση για τους «4» του κυπέλλου.

Άρης, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα ημιτελικά νικώντας αντιστοίχως τον Ατρόμητο, τη Λαμία και τον Παναθηναϊκό.

Με το πιθανότερο σενάριο να μην έχουμε απρόοπτα την προσεχή Τετάρτη, η Ένωση θα βρεθεί κι αυτή με τη σειρά της στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας. ΑΕΚ, Άρης, Ολυμιακός  και ΠΑΟΚ έχουν να βρεθούν στα ημιτελικά του κυπέλλου 42 χρόνια!

Την τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν τη σεζόν 1977-78 με την ΑΕΚ να σηκώνει το κύπελλο, νικώντας τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο παλιό «Γ. Καραϊσκάκης». Τα γκολ είχαν σημειώσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (54΄) έπειτα από σέντρα του Παπαϊωάννου και – φυσικά – o αρχιγκολτζής Θωμάς Μαύρος (81΄) από ασίστ του «Ντούσκο»!

Το θέλει η μοίρα! 

Την τελευταία φορά που σχηματίστηκε το εν λόγω καρέ στα ημιτελικά, όπως προαναφέραμε η Ένωση σήκωσε το τρόπαιο επικρατώντας του ΠΑΟΚ. Το θέλει η μοίρα μάλλον, η ΑΕΚ να βρει ξανά στον δρόμο της τους Θεσσαλονικέις για 4η διαδοχική χρονιά και να σπάσει επιτέλους τη «γκίνια» των 3 προηγούμενων χαμένων τελικών .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X