Πρόεδρος της Μούρα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στο ταλέντο του Λάτσι -Είναι δύσκολο να κρατήσεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα σου»

Πρόεδρος της Μούρα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στο ταλέντο του Λάτσι -Είναι δύσκολο να κρατήσεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα σου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Μούρα, Ρόμπερτ Κούζμιτς μίλησε στο επίσημο σάιτ της σλοβένικης ομάδας για την μεταγραφή του Ζίγκα Λάτσι στην ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, τόνισε στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων, ότι είναι ένα παιδί με ταλέντο και ένας εκ των καλύτερων παικτών που είχε η Μούρα.

Αναλυτικά:

«Έχουμε εμπιστοσύνη στο Ζίγκα και στο ταλέντο του από την πρώτη ημέρα που αγωνίστηκε σε αυτή την ομάδα.  Όμως είναι δύσκολο να κρατήσεις τους καλύτερους σου παίκτες στην ομάδα. Όσο και να το θέλεις. Από την άλλη πλευρά, η μεταγραφή του Λάτσι αποδεικνύει ότι κάτι πάει πολύ καλά στη Μούρα.

Είμαστε υπερήφανοι που η Μούρα έχει καταστεί μία από ομάδες που βγάζουν ταλέντα του μέλλοντος, όπως αποδεικνύεται από τον αριθμό των  παικτών που στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες U15 έως U21 της Σλοβενίας. Τώρα είμαστε ένα βήμα προς τα πάνω. Πωλήσαμε παίκτη της πρώτης μας ομάδας σε ένα μεγάλο κλαμπ.

Του ευχόμαστε καλή τύχη στη μελλοντική του καριέρα καριέρα και πιστεύουμε ότι θα χαρεί να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X