Ραϊόλα: Άφησε «ανοικτή» την πόρτα για επιστροφή του Πογκμπά στην Γιουβέντους

Ραϊόλα: Άφησε «ανοικτή» την πόρτα για επιστροφή του Πογκμπά στην Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίνο Ραϊόλα βρέθηκε στο Σαν Σίρο το βράδυ της Πέμπτης.

Σε δηλώσεις του άφησε ανοικτή την πόρτα για τον Πολ Πογκμπά και την Γιουβέντους καθώς υποστήριξε πως ο πελάτης του θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο Τορίνο μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Premier League με την Γιουνάιτεντ.

Όπως τόνισε ο Ραϊόλα: “Όταν γίνεται κουβέντα για τον Πογκμπά, όλοι μιλούν για τις μεγάλες ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον. Τώρα είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα δούμε.

Η επιστροφή του στην Γιουβέντους; Τίποτα δεν είναι αδύνατο όσον αφορά στις μεταγραφές, ειδικά αν υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές.

Η Ιταλία είναι το δεύτερο σπίτι του Πογκμπά, όπως είναι και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και στον Πολ θα άρεσε η ιδέα να επιστρέψει στην Γιουβέντους αν και είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τέτοια πράγματα.

Υπάρχει ακόμα μπροστα μας μισό πρωτάθλημα καθώς και η τελική φάση του EURO, που μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα και η οποιά αναγκάζει τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X