Ιντέγε: «Σήμερα γιορτάζουμε, είναι νωρίς για να σκεφτόμαστε την ΑΕΚ»

Ιντέγε: «Σήμερα γιορτάζουμε, είναι νωρίς για να σκεφτόμαστε την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιντέγε Μπράουν μετά το ματς του Άρη με τον Ατρόμητο και τη πρόκριση των «κίτρινων» στα ημιτελικά του Κυπέλλου μίλησε για το παιχνίδι αλλά και για το επερχόμενο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε στον στόχο που έχουμε θέση, την κορυφή στη διοργάνωση και φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υποστήριξη».

Ρωτήθηκε για το αν έχει κάποια προτίμηση σε αντίπαλο: «Οχι, δεν έχει σημασία και δεν έχω κάποια προτίμηση για αντίπαλο στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου».

Στη συνέχεια μίλησε και στην μικτή ζώνη εκεί όπου είπε:

Στην ερώτηση για το πώς κατάφερε να προλάβει το παιχνίδι, είπε: “Τα λιοντάρια δεν έχουν τον ίδιο χρόνο αποθεραπείας με τους ανθρώπους”.

Συνέχισε και είπε: “Πήρα τηλέφωνο τον κόουτς από το Ντουμπάι (σ.σ.: ο Νιγηριανός ήταν εκεί για αποθεραπεία) και του είπα ότι έρχομαι για να παίξω. Μου είπε έλα και θα δούμε τι θα κάνουμε. Του είπα ότι αν έρθω θα παίξω. Κι έτσι κι έγινε”.

Πρόσθεσε: “Είμαι πάντα πεινασμένος. Αν δεν ήμουν πεινασμένος δεν θα ήμουν εδώ. Χαίρομαι πάντα όταν βοηθάω την ομάδα μου. Εχουμε πάντα υψηλούς στόχους. Αν δεν περνούσαμε θα ήμουν ένας δυστυχισμένος άνθρωπος σήμερα”.

Ρωτήθηκε για τον αντίπαλο: “Δεν έχω προτιμήσεις για το αντίπαλο. Δεν με απασχολεί ο επόμενος αντίπαλος. Οποιος και να έρθει θα τον αντιμετωπίσουμε”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την επόμενη Κυριακή, είπε: “Είναι πολύ νωρίς. Ας γιορτάσουμε σήμερα και αύριο θα μιλήσουμε για αυτό το παιχνίδι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X