«Έλυσε» τη σιωπή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε

«Τελειώνει από την Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατάκα που θα συζητηθεί πέταξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στο πλαίσιο των πρώτων δηλώσεων του μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του με την Μπαρτσελόνα πριν από έναν μήνα.

Ο Τσινγκούρι παρευρέθηκε στο ετήσιο ποδοσφαιρικό συνέδριο του Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» (BIFS), όπου, μάλιστα έλαβε και βραβείο και μίλησε στα ΜΜΕ για την αποχώρηση του από τους Καταλανούς, αλλά την μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε με την απάντηση του στο ποιον θεωρεί το φαβορί για το πρωτάθλημα.

«Η Ρεάλ είναι δυνατή και πολύ συγκεντρωμένη φέτος στην La Liga», δήλωσε συγκεκριμένα, προς έκπληξη δημοσιογράφων και κοινού, υποδεικνύοντας έμμεσα την πεποίθηση του ότι η Βασίλισσα έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο και γειώνοντας, έτσι, την πρώην του ομάδα. Όλα αυτά παρά το ότι είχε δείξει την υποστήριξη και την πίστη προς τον αντικαταστάτη του, Κίκε Σετιέν.

Παράλληλα, ο Βαλβέρδε μίλησε επίσης και για το μέλλον του στην προπονητική, εκφράζοντας την επιθυμία του να κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους:

«Δεν έβλεπα ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες. Προτίμησα να αποστασιοποιηθώ, διότι όταν βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο όλα κυμαίνονται στο 200% την ώρα. Αποφάσισα να κάνω πίσω για ένα διάστημα από τους πάγκους, γιατί προπονούσα πολύ καιρό. Ωστόσο, αν έρθει μια σημαντική πρόταση, θα την εξετάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X