Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στην είδηση της νέας σχέσης της Φαίης Σκορδά

Το μεσημέρι της Τετάρτης μεγάλο μέρος του κοινού είχε συντονιστεί στον ΣΚΑΪ προκειμένου να δει την πρώτη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τη δημοσιοποίηση της νέας σχέσης της πρώην συζύγου του.

Ο Γιώργος, όμως, ήταν προετοιμασμένος να… το παίξει αλλιώς.

Ήδη από το απόγευμα της Τρίτης το περιοδικό Hello είχε προμοτάρει το θέμα, το οποίο είναι σαφές πως η ίδια η Φαίη έδωσε ως αποκλειστικό, μιας και ο διευθυντής του περιοδικού, Άκης Καβατζίκης, είναι πολύ καλός της φίλος. Το περιβάλλον της, όμως, γνώριζε.

Το ίδιο και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μπορεί σε παλιαότερη συνέντευξή του να είχε δηλώσει πως με την πρώην σύζυγό του μιλούν καθημερινά για τα παιδιά και τη δουλειά τους αλλά όχι για τα προσωπικά τους, ήταν από την ορώτη στιγμή ενήμερος για τη νέα της σχέση. Η ίδια, εξάλλου, γνώριζε τον τωρινό της αγαπημένο από την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Λιάγκα, με τους δυο τους να έχουν επαγγελματική σχέση μιας και ο Νίκος Ηλιόπουλος ήταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε στη δημιουργία του site της.

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρουσιαστής είχε ζητήσει από τους συνεργάτες του να μην υπάρξει οποιοσδήποτε σχολιασμός για το θέμα, όχι λόγω θυμού ή αμηχανίας μα διότι οι δυο τους -ως γονείς- επιθυμούσαν να κρατήσουν αυτή τη στάση.

Η Σκορδά φέρεται να είχε συζητήσει μαζί του την κίνησή της να δημοσιοποιήσει με αυτόν τον τρόπο τη σχέση της, κάτι που είναι απολύτως λογικό. Το πρώην ζευγάρι επιθυμεί να διασφαλίσει την ηρεμία των παιδιών του με κάθε τρόπο, ωστόσο εκείνη δεν επιθυμούσε άλλο να κρύβει τον νέο της αγαπημένο.

Στο κομμάτι «Λιάγκας», λοιπόν, ίντριγκα δεν υπάρχει. Όπως γνωρίζουμε, ο μόνος που μοιάζει να… εξοργίστηκε από τη δημοσιοποίηση του θέματος είναι ο ΑΝΤ1 κι αυτό διότι η Σκορδά χάρισε το «λαβράκι» σε αντίπαλο στρατόπεδο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X