Δημητρό σταμάτα τις πλάκες, πες μου πως είναι ψέμα

Δημητρό σταμάτα τις πλάκες, πες μου πως είναι ψέμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελα τώρα Δημητρό, δεν έχω όρεξη. Δεν κάνουν πλάκα με αυτά τα πράγματα. Ελα να πούμε για τα παλιά. Για τον Γώγο, τον Αλέκο, τον Μάρκο, τον Ακη, τη Χριστίνα. Να συζητάμε για ώρες για τον Ντέμη, τον Ντούσαν, την ΑΕΚ. Ελα και σου έχω τραπέζι στον Λουκιδέλη. Εκεί στη σκιά, όπως σου άρεσε. Ελα και στο υπόσχομαι. Δεν θα πω κουβέντα για την ΑΕΚ. Αφού το αποφάσισες να αποσυρθείς, να κρατηθείς μακριά από αυτό που ήταν η μισή ζωή σου, θα κάνω ό,τι μου πεις. Ελα να πούμε για τον Χρηστάκη. Πως τα πάει με τη δουλειά, πως είναι η ζωή του.

Πώς να γράψω εγώ για εσένα; Πώς να πω στα παιδιά πως έφυγες; Δημητρό μου, πως θα βγει το χαμόγελο σου από το μυαλό; Αστα όλα στην άκρη. Ελα να πούμε για το κυνήγι που σου άρεσε. Να πάμε για γλυκό στον Κανάκη. Πάμε να δούμε ξανά τα Φιλαδέλφεια. Να δεις πως έρχεται η άνοιξη. Θα δεις το γήπεδο. Το νέο μας σπίτι. Δεν μπορεί εσύ να λείπεις στα εγκαίνια. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά που λένε για εσένα. Αν δεν σταματήσεις, θα αρχίσω το συνθηματάκι: «Είμαστε όλοι φίλοι, του…».

Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι φτωχότερη από την απώλεια του Δημήτρη Γαρυφαλλίδη. Ενας από τους πιο αγνούς, τους πιο καθαρούς φίλους της ΑΕΚ. Οποιος τον γνώρισε, τον λάτρεψε. Από τα πρώτα μέλη της ΑΕΚ, όπως έδειχνε με καμάρι στην ταυτότητα του. Από εκείνους που ποτέ δεν έψαξαν οφίτσια και προβολή. Μόνο εκεί, σε μια γωνιά, να στέκει όρθιος και χαμογελαστός και να μιλά για εκείνη. Και ας κουράστηκε με τα χρόνια, και ας έψαξε τρόπους να μένει μακριά της.

Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν τις γιορτές. Δεν άφησε να φανεί τίποτα, έλεγε πως είναι καλά. Με ρώτησε για τον Αγγελάκο. Κάποια στιγμή, δεν άντεξε και το είπε: «Τι θα γίνει με την ομάδα;». Πάντα έτσι ήταν. Η δική μας συνομωσία. Να συζητάμε στα κρυφά για την ΑΕΚ. Τη μεγαλύτερη αμαρτία του. Την τεράστια αγάπη του. Δημητρό μου, δεν μπορώ άλλο. Με παίρνουν τα κλάματα και δεν μπορώ να το κάνω. Η ψυχούλα σου θα είναι πάντα μαζί μας.

Δημητρό σταμάτα τις πλάκες, πες μου πως είναι ψέμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X