Κινείται για τον Γουίλιαν Ζοσέ η Μπαρτσελόνα

Κινείται για τον Γουίλιαν Ζοσέ η Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να αντικαταστήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος θα υποβληθεί σήμερα σ’ επέμβαση και απουσιάσει για αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να ψάχνει για επιθετικό, καθώς εκτός για μεγάλο διάστημα θα είναι και ο Λουίς Σουάρες.

Η ομάδα της Βαρκελώνης, με την έγκριση της ισπανικής λίγκας, θα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, μολονότι έχει εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Κίκε Σετιέν έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Βραζιλιάνου φορ της Σοσιεδάδ, Γουίλιαν Ζοσέ. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο 28χρονος επιθετικός, που έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 50 εκατ. ευρώ, πιέζει για να παίξει στο «Καμπ Νόου» και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την επικείμενη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ εξετάζονται και οι περιπτώσεις του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ και νυν της Αλαβές, Λούκας Πέρεθ, αλλά και του διεθνή επιθετικού από τη Βενεζουέλα, που αγωνίζεται στη Σαραγόσα, Λουίς Σουάρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X