Ράσινγκ – Ιντεπεντιέντε: Αίμα, ξύλο, αποβολές στο πιο “αλήτικο” ντέρμπι (VIDEO)

Ράσινγκ – Ιντεπεντιέντε: Αίμα, ξύλο, αποβολές στο πιο “αλήτικο” ντέρμπι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις αποβολές, ξύλο ανελέητο, ματωμένες φανέλες, μπαταρισμένα κεφάλια και, πάνω απ’ όλα πάθος, πολύ πάθος. Το ντέρμπι του Αβεγιανέδα μεταξύ Ράσινγκ και Ιντεπεντιέντε επιβεβαίωσε γιατί το ποδόσφαιρο σε χώρες όπως την Αργεντινή είναι κάτι παραπάνω από θρησκεία.

Η Ράσινγκ, παρ’ ότι έμεινε νωρίς με εννέα παίκτες λόγω (δίκαιων) αποβολών του τερματοφύλακα Γκαμπριέλ Άριας (40′) και του αμυντικού Λεονάρντο Σίγκαλι (46′), βρήκε το σθένος για να αντέξει στην πίεση, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Χαβιέρ Γκαρσία… κατέβασε ρολά και, τέσσερα λεπτά πριν από την συμπλήρωση των 90, ο αρχηγός Μαρσέλο Ντίας πέτυχε το γκολ της (τεράστιας, από κάθε άποψη) νίκης.

Η Ιντεπεντιέντε, η οποία έχασε τα άχαστα, τελείωσε και αυτή με εννέα, αφού στο 89΄ αποχώρησε με κόκκινη ο Σεσίλιο Ντομίνγκες και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, τον μιμήθηκε ο Λούκας Ρομέρο.

Εκτός από τα έξαλλα πανηγύρια στο φινάλε, το ντέρμπι του Αβεγιανέδα άφησε, μεταξύ άλλων, την ματωμένη φανέλα και το μπαταρισμένο κεφάλι του αμυντικού της Ράσινγκ (και πρώην της Ιντεπεντιέντε), Νέρι Ντομίνγκες, ο οποίος τελείωσε το ματς με ένα κόψιμο στο κεφάλι και με εξάρθρωση του αριστερού ώμου!

Εκτός από τον Ντομίνγκες, ράμματα χρειάστηκαν ακόμα οι συμπαίκτες του, Ντάριο Τσβίτανιτς και Χαβιέρ Γκαρσία. Ο πόλεμος, στην διάρκεια του οποίου ο σκόρερ Μαρσέλο Ντίας έφαγε μια μπανάνα για να πάρει δυνάμεις (!), δεν είχε θύματα, αλλά παραλίγο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X