Ζαχίντ: «Τελικός το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ζαχίντ: «Τελικός το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ τόνισε πως ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι “τελικός” για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού:

«Είχαμε τη μπάλα πολλή ώρα στα πόδια μας, αλλά δε δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Είχαμε κάποιες, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό. Ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά με τέτοιο ποσοστό κατοχής μπάλας έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες φάσεις και ίσως να είχαμε βάλει και κάποια γκολ.

Δε δουλέψαμε με τον κατάλληλο τρόπο για να το πετύχουμε αυτό. Οπότε τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι της Τετάρτης καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για αυτό το ματς ώστε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Θα χαρακτήριζες το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως έναν “τελικό”;

«Ναι, κατά κάποιο τρόπο είναι τελικός. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς μετά το ματς είτε θα συνεχίζουμε στο κύπελλο είτε θα είμαστε έξω. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να πιστέψουμε και να παίξουμε όπως ξέρουμε να παίζουμε, να προσπαθήσουμε να βΆλουμε δυο-τρία γκολ.

Θα είναι δύσκολο, αλλά το κάναμε ήδη πριν μια εβδομάδα και μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και να παλέψουμε σε κάθε μονομαχία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X