Φασούλας: «Ο πρόεδρος της ΕΟΚ πρέπει να βγαίνει, όχι να κρύβεται»

Φασούλας: «Ο πρόεδρος της ΕΟΚ πρέπει να βγαίνει, όχι να κρύβεται»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στα «ΝΕΑ» για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ και για την απόφασή του να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΟΚ.

Μερικές από τις δηλώσεις του…

Για την υποψηφιότητά του: «Εκτιμώ ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ο οποίος λόγω του καινούργιου νόμου δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, έχει ολοκληρώσει ένα σημαντικό έργο, αλλά και έναν κύκλο, άλλωστε η μονιμότητα σε μια θέση δεν ωφελεί, έστω κι αν επενδύεται με τις καλύτερες προθέσεις. Δεν υπήρξα ποτέ υπέρμαχος των αποκλεισμών, τουναντίον επιδιώκω τη συνένωση, τη συνεργασία, τη συσπείρωση και τη σύνθεση για να ξανακτίσουμε το οικοδόμημα.

Συζητώ με όλους, παλαιούς και νεότερους απ’ όλο το φάσμα. Είμαι διαθέσιμος και όχι δεδομένος και θέλω να λάβω μέρος σε μια συλλογική προσπάθεια που θα στηρίζεται στον επιμερισμό των ευθυνών. Ο καθένας έχει την άποψή του και στην προκειμένη περίπτωση δεν παίζουν ρόλο οι πολιτικές και οι αθλητικές καταβολές. Εδώ δεν παίζουν μπάλα τα κόμματα, αλλά σε ό,τι με αφορά προφανώς η πολιτική και κοινωνική διαδρομή με βοηθά να κατανοήσω καλύτερα την ευρύτερη διάσταση του αθλητισμού».

Για το ποιοι θα είναι στο πλευρό του: «Ολους όσοι μπορούν να προσφέρουν για να ξαναφέρουμε ψηλά το μπάσκετ, πέρα από προσωπικές και σωματειακές διαφορές. Το μπάσκετ πρέπει να μας ενώνει όχι να μας διχάζει. Ολοι έχουμε μια συμπάθεια ή ένταξη, αλλά η ΕΟΚ και η κάθε ομοσπονδία δεν μπορούν να κάνουν διακρίσεις και να τάσσονται στο πλευρό της μιας ή της άλλης ομάδας. Το ιδανικό μετά από ένα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν είναι να τσακωνόμαστε λόγω της καχυποψίας, αλλά να μπορούμε να συζητάμε ή ακόμη και να αστειευόμαστε κάνοντας ο ένας πειράγματα στον άλλον».

Για το τι πρέπει να κάνει ο επόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ: «Να είναι γνώστης, δίκαιος, ανεξάρτητος και να στέκεται πάνω από αντιπαραθέσεις και μισαλλοδοξίες. Να διαθέτει προσωπική πείρα, να μη διέπεται από εμμονές και αγκυλώσεις και να δρα συλλογικά και όχι εγωιστικά και με μονομανίες. Να έχει ευήκοον ους και να μπορεί να φιλτράρει τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις του. Και βεβαίως να αναλαμβάνει τις ευθύνες, να βγαίνει μπροστά και να μην κρύβεται ο ίδιος, ούτε να κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X