Αραούχο: Έγινε ο 13ος σκόρερ της ΑΕΚ με τον Καρέρα

Σιμάνσκι: «Η επιτυχία δεν είναι τυχαία - Είναι σκληρή δουλειά και αφοσίωση» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόλις μια εβδομάδα χρειάστηκε ο Σέρχιο Αραούχο για να βρει και πάλι δίχτυα με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Την προηγούμενη Παρασκευή πάτησε Αθήνα και δυο μέρες αργότερα αγωνίστηκε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Μέσα στην εβδομάδα πήρε τη θέση του Αλμπάνη που τραυματίστηκε στο Αγρίνιο και χθες στο τρίτο του παιχνίδι μέσα σε μια «μαγική» εβδομάδα σκόραρε. Και τι στιγμή βρήκε! Ο Τσίνο εκτέλεσε τον Παναθηναϊκό δίνοντας τη νίκη στην ΑΕΚ μετά από 13 ντέρμπι που δεν είχε καταφέρει να επικρατήσει.

Ο αριθμός «13» πάντως, μόνο γρουσούζικος δεν θα πρέπει να θεωρείται για την Ένωση. Αυτό γιατί εκτός από την κατάρα των 13 σερί ντέρμπι χωρίς νίκη που έσπασε, ο Αργεντινός «Απάτσι» έγινε ο 13ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής που σκοράρει από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα.

Από το ντεμπούτο του κιόλας, στις 14 Δεκεμβρίου και το 1-0 στην Ξάνθη ο Κώστας Γαλανόπουλος έβαλε το πρώτο του γκολ φέτος. Στους δύο μήνες θητείας του και σε… 13 αγώνες, η Ένωση έχει σημειώσει 18 γκολ με 13 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, τα οποία κατανέμονται ως εξής: Λιβάγια (3), Μάνταλος (2), Αλμπάνης (2), Ολιβέιρα (2), Σιμόες, Βέρντε, Έλντερ Λόπες, Οικονόμου, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Κρίστιτσιτς, Σβάρνας και εσχάτωνς Αραούχο.  Πριν αναλάβει ο Ιταλός, ο Δικέφαλος είχε πετύχει 29 γκολ με εννέα διαφορετικούς σκόρερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X