Σάββας: «Δε γίνεται και οι ξένοι διαιτητές να είναι εναντίον του Ολυμπιακού»

Σάββα τι πίνεις και δε μας δίνεις: «Μην εκπλαγείτε αν ο Ολυμπιακός πάρει το Europa League»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως έχει κάνει σε Περέιρα και Γραμμένο, ενώ διαμαρτυρήθηκε για ακόμα μια φορά για τους ξένους διαιτητές.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

«Εμείς ζητάμε από τον κόσμο μας να συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα. Δίπλα στον Ολυμπιακό. Παρότι δεν παίξαμε καλά πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και κερδίσαμε δίκαια. Το θέμα μας δεν είναι να πούμε για την διαιτησία αλλά γενικότερα έχουμε θέματα και προβλήματα με τις αποφάσεις και τις επιλογές του Περέιρα.

Είμαι κατενθουσιασμένος γιατί είναι ματς που δίνουν πρωτάθλημα αυτά. Δεν έχει σημασία ότι ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση. Έχω κάνει μήνυση στον Περέιρα και τον Γραμμένο. Να φύγει ο Περέιρα να γλιτώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να είναι και οι ξένοι διαιτητές εναντίον του Ολυμπιακού. Ζητώ το συντομότερο να εκδικαστεί η μήνυση που έχω κάνει στον Πορτογάλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X