ENWSI TV: Πρώτα νίκη και μετά εκπομπή (23:00) με Καζαντζόγλου-Βούλγαρη και... όποιος αντέξει

ENWSI TV: Πρώτα νίκη και μετά εκπομπή (23:00) με Καζαντζόγλου-Βούλγαρη και... όποιος αντέξει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV ήρθε για να μείνει!

Η ΑΕΚ σήμερα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Super League και η νίκη είναι επιτακτικού χαρακτήρα μετά από 13 διαδοχικά ντέρμπι δίχως νίκη για τους «κιτρινόμαυρους». Τα περιθώρια στένεψαν και μετά την πολύ σημαντική αναμέτρηση της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα με εκείνη του Γιώργου Δώνη το μενού έχει… ENWSI TV.

Όσο για την ομάδα; Φωτιά! Ο διευθυντής του enwsi.gr και… βασικό γρανάζι του ENWSI TV, Σταύρος Καζαντζόγλου υποδέχεται στις 23:00 στην Βυζαντινή Γωνιά της Νέας Φιλαδέλφειας τον αρθρογράφο του enwsi.gr και ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Σταμάτη Βούλγαρη για να συζητήσουν τα πάντα γύρω από την ΑΕΚ.

Στο τραπέζι τους θα τεθεί το σημερινό παιχνίδι και όλα όσα έγιναν σε αυτό, αλλά και φυσικά λίγο από το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου που αποτελεί πάντα μείζων ζήτημα. Όποιος… αντέξει!

Μετά το ντέρμπι έχει εκπομπή ENWSI TV που δεν χάνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X