Ρογκαβόπουλος: «Έχω πει στον Πούμπουρα να κάνουμε μια φάρσα...»

Ρογκαβόπουλος: «Προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι καλύτερος»
Photo Credits: INTIME

Το… πρόγευμα του All Star Game της Κρήτης, στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου ήταν απολαυστικό. Εκεί οι All Time Stars αντιμετώπισαν την νουβέλ βαγκ του πρωταθλήματος. Και στο παιχνίδι αυτό έλαμψε το άστρο του Νίκου Ρογκαβόπουλου, ο οποίος σταμάτησε στους 26 πόντους, σε μια άκρως παραγωγική παρουσία πάνω στο παρκέ.

Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ μίλησε στο sdna.gr για το πώς έζησε τη βραδιά στο Ηράκλειο, ενώ αναφέρθηκε στην σχέση που… έχτισε με τον Σάββα Πούμπουρα, αποκαλύπτοντας το σχέδιό του για φάρσα!

Ο MVP του αγώνα που άνοιξε την αυλαία του 24ου All Star Game του ΕΣΑΚΕ περιέγραψε τη βραδιά που έζησε τονίζοντας πως «η αλήθεια είναι πως στο διαγωνισμό τριπόντων πήρα μέρος επειδή δεν με έβαλαν στην αρχή. Είπα στον Σάββα Πούμπουρα να με βάλει εκείνος και είχε πλάκα αυτό. Στο διαγωνισμό καρφωμάτων γνώριζα ότι είχα αντιπάλους που ήταν καλύτεροι σε φαντασία και σε ικανότητα και μπορούσαν να κερδίσουν. Για το βραβείο MVP δεν ήταν και κάτι. Ήταν ένα All Star Game, παίξαμε όλοι να το ευχαιστηθούμε και βάλαμε κάποια σουτ παραπάνω».

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ο… φόβος και ο τρόμος των celebrities, καθώς έχει δημιουργήσει μερικές από τις πιο τρομακτικές φάρσες στην εκπομπή του με τίτλο «Best friend’s fear». Παρ’ όλα αυτά όπως παραδέχτηκε ο άσος της ΑΕΚ «όχι δεν το φοβήθηκα, αντιθέτως είχα πει στον Σάββα Πούμπουρα να κάνουμε φάρσα σε κάποιον άλλο. Οπότε θα δούμε, πρέπει να τον έχω από κοντά».

Στο παρκέ του Ηρακλείου ο νεαρός άσος, αλλά και αρκετοί συνομήλικοι αλλά και νεότεροί του προσέφεραν πλούσιο θέαμα και έζησαν κάθε στιγμή της βραδιάς. «Βεβαίως το απόλαυσα, όλοι το απολαύσαμε, ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο. Και έχω ένα μήνυμα για τον κύριο Γιώργο Χήνα. Να προσέχει τα στοιχήματα που βάζει, γιατί συνήθως τα χάνει. Κέρδισε ένα, έχασε το άλλο. Είμαστε 1-1 τώρα προχωράμε και συνεχίζουμε».

Παράλληλα, για εάν περιμένει να βρίσκεται στο κλειστό «Δύο Αοράκια» και την επόμενη εβδομάδα, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την απάντηση να βγαίνει αβίαστα από τα χείλη του «Βεβαίως το περιμένω», ήταν τα λόγια του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X