Με 4-3-3 η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με 4-3-3 η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό (19:30) στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη, έτσι ώστε να συνεχίσει στον καλό δρόμο της σταθερότητας και παράλληλα να «σπάσει» το αρνητικό σερί στα ντέρμπι.

Και ο Μάσιμο Καρέρα έχει αποδείξει ότι δεν… κολλάει σε συστήματα, μα προσεγγίζει κάθε ματς διαφορετικά και είτε πάει με 4-3-3, είτε με 3-5-2, είτε ακόμη και με 3-5-2.

Όσον αφορά τα πλάνα της σημερινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟ, ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με όσα έδειξε χθες στα Σπάτα, θα πάει στο 4-3-3. Ο Μπάρκας θα καθίσει κάτω απ’ τα γκόλποστ, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χουλτ φέρεται να είναι το φαβορί, γιατί ο Λόπες ένιωσε μερικές ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε και δεξιά θα είναι ο Μπακάκης. Το αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Βράνιες και Τσιγκρίνσκι, με Σβάρνα-Οικονόμου αουτσάιντερ. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς αναμένονται να πάρουν φανέλα βασικού, ενώ μπροστά τους – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος. Είτε με Κρίστιτσιτς κόφτη και Σιμάνσκι-Μάνταλο μαζί στα χαφ. Στα «φτερά» της επίθεσης Βέρντε και Λιβάια έχουν το προβάδισμα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος θα αγωνισθεί για 2η φορά ως βασικός, μετά την αναμέτρηση του Περιστερίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X