Παπαθεοδώρου στη γιορτή του enwsi.gr: «Αδιανόητο να μην γίνεται με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου» (VIDEO)

Παπαθεοδώρου στη γιορτή του enwsi.gr: «Αδιανόητο να μην γίνεται με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποίησε στο πιο «κιτρινόμαυρο» στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας, την «Βυζαντινή Γωνιά», έναν χώρο γεμάτο… ΑΕΚ , την ετήσια γιορτή του για τα 7α γενέθλια του και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ΑΕΚ. Το τμήμα ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του χάντμπολ, του βόλεϊ γυναικών και πολλοί ακόμα που τίμησαν με την παρουσία τους την πιο κιτρινόμαυρη ιστοσελίδα.

Εκεί βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι της «Βασίλισσας» μεταξύ των οποίων ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο κόουτς της Ένωσης μίλησε για τις κρίσιμες ημέρες που έρχονται για την ομάδα του με το Κύπελλο ενόψει, τον… χαμό που έχει γίνει για τον τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί ξανά χωρίς οπαδούς, αλλά και το… know-how του να κερδίζει τρόπαια στην Κρήτη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Η ευχή του για το enwsi.gr: «Η ευχή μου είναι να μακροημερεύσει ακόμα περισσότερο το enwsi.gr. Είναι από τα πιο αγαπητά site στον κόσμο της ΑΕΚ, με αξιοπιστία, με καλές ειδήσεις για την ομάδα και εύχομαι επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους όσοι συνθέτους την ιστοσελίδα, αλλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ είναι μέσα σε όλους τους στόχους της: «Η χρονιά εξελίσσεται με τον τρόπο που θέλουμε, έχουμε δημιουργήσει σωστές προϋποθέσεις και είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Έχουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας. Είναι πρώτα από όλα ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Είναι μια ομάδα που έχει αποκλείσει δυο ομάδες από την πρώτη κατηγορία και πρέπει αν μη τι άλλο να τη σεβαστούμε. Να παίξουμε με σοβαρότητα, με συνέπεια, να προκριθούμε στον τελικό και κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο της ομάδας που είναι το Κύπελλο».

Για όλα όσα γίνονται γύρω από το Κύπελλο Ελλάδας και τον τελικό που θα γίνει χωρίς κόσμο: «Νομίζω ότι είμαστε η μοναδική χώρα που δεν διοργανώνει Final 4 ή Final 8 στο Κύπελλο. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία μια από τις τέσσερις ημιφιναλίστ, η ΑΕΚ συγκεκριμένα να έχει τον κόσμο της δίπλα καθώς η ΑΕΚ έχει πάντα πολύ κόσμο στο πλευρό της. Δεν νομίζω πως υπήρχε τόσο σοβαρός κίνδυνος. Όπως και να έχει όμως αυτό κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Να βλέπουμε τελικούς ή Final 4 με κόσμο. Το μπασκετ είναι ένα παιχνίδι για τον κόσμο. Δεν μπορεί να υπάρχει μια τέτοια απαγόρευση. Πρέπει να κάνουμε όλοι βήμα μπροστά για να μπορέσουμε να απολαύσουμε την εμπειρία χωρίς ταμπέλες και περιορισμούς. Νομίζω ήταν μια καλή ευκαιρία φέτος. Ευελπιστώ του χρόνου να αλλάξει αυτό»

Για το Κύπελλο που έχει πάρει στην Κρήτη: «Έχω πάρει Κύπελλο στην Κρήτη (γέλια). Δεν μετράει βέβαια τόσο πολύ αυτό. Ήταν μια καλή εμπειρία τότε με την Εθνική ομάδα. Ελπίζουμε να επαναληφθεί και να είμαστε χαρούμενοι το βράδυ της Κυριακής. Ένα-ένα, μετά τα βήματα για τους επόμενους στόχους».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X