Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά Sun: Γνωρίζατε για την επίθεση στον Γούντγουορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά Sun: Γνωρίζατε για την επίθεση στον Γούντγουορντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωσή της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταγγέλλει πως η βρετανική εφημερίδα Sun γνώριζε, από πριν, ότι οπαδοί της ομάδας θα έκαναν επίθεση στο σπίτι του εκτελεστικού αντιπροέδρου της ομάδας, του Εντ Γούντγουορντ.

Στις 29 Ιανουαρίου, γκρουπ 20 οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φέρονται να ανήκουν στον σύνδεσμο “Men in Black”, πέταξε πυροτεχνήματα και άναψαξε καπνογόνα έξω από την πολυτελή οικία του εκτελεστικού αντιπροέδρου, στην περιοχή του Cheshire, εκεί όπου ζει με τη σύζυγό του και τις δύο του κόρες (ο ίδιος και η οικογένειά του δεν ήταν μέσα). Αφού φώναξαν συνθήματα θανάτου για τον 48χρονο Άγγλο το βράδυ της Τρίτης (28/1), έβαψαν με κόκκινο σπρέι την πύλη της εισόδου. Όλα αυτά, λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μπέρνλι για την Premier League, αλλά και τη νίκη απέναντι στην Τρανμίρ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Από τα “πυρά” τους δεν ξέφυγε ούτε η οικογένεια Γκλέιζερ, που έχει τις μετοχές της Γιουνάιτεντ. Λίγο μετά το πρωτοφανές περιστατικό, η ομάδα του Μάντσεστερ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθάρισε ότι όποιος κριθεί ένοχος με βάση τη χρήση του βίντεο, θα αποκλειστεί διά παντός από το γήπεδο, καθώς και πως θα του ασκηθεί δίωξη.

Τώρα, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρέφεται και κατά της Sun, καταγγέλλοντας πως η εφημερίδα είχε πληροφορίες από πριν για το τι επρόκειτο να συμβεί, στέλνοντας μάλιστα και δημοσιογράφο της για να καταγράψει το γεγονός. Μαλιστα, η Γιουνάιτεντ επικαλείται την ποιότητα των φωτογραφιών από εκείνη την ημέρα, κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί, αν δεν ήταν παρούσα η εφημερίδα στο σημείο της επίθεσης.
Η Sun απάντησε πως είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με όλες τις αρμόδιες Αρχες και πως το έντυπο από την αρχή καταδίκασε το γεγονός, λέγοντας πως ήταν μια συμπεριφορά εγκληματική και απαράδεκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X