Εξετάζεται η επιστροφή Σάκοτα στην ΑΕΚ!

Σάκοτα: «Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να είμαστε 100% έτοιμοι στα πλέι οφ»
Photo Credits: INTIME

Έφυγε μόνο για να… ξαναγυρίσει ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο διεθνής φόργουορντ βλέπει τις μέρες του στην Μούρθια να τελειώνουν και σκέφτεται την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Η Ένωση από την μεριά της έψαχνε έναν παίκτη για τις εγχώριες διοργανώσεις που να μπορεί να δώσει λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ντούσαν Σάκοτα αποχώρησε από την ΑΕΚ, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας και τρία τρόπαια (Κύπελλο, BCL, Διηπειρωτικό) σε ένα χρόνο, με προορισμό την ισπανική Μούρθια. Ο Μάκης Αγγελόπουλος πάντως παρουσιαζόταν τότε σίγουρος πως ο Σάκοτα θα επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το gazzeta.gr δεν αποκλείεται να επιστρέψει άμεσα στην “Βασίλισσα”.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες η Μούρθια έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, καθώς ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές: απέκτησε τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντελρόι Τζέιμς, στη συνέχεια ανακοίνωσε τον Ρίντας Μαλμάνις από την Ρεάλ Μπέτις, και πήρε δανεικό από την Γκραν Κανάρια τον Νίκολα Ραντίσεβιτς (έδωσε δανεικό στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη τον Μανού Λεκόμτ). Οι δύο πρώτοι αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Ντούσαν Σάκοτα, κάτι που αναμένεται να περιορίσει αρκετά το ρόλο του και καθιστά την παραμονή του στην ισπανική ομάδα εξαιρετικά αμφίβολη.

Την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ είναι γνωστό πως αναζητείται ένας ακόμα παίκτης εδώ και λίγο καιρό. Αυτός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ελλάδα, καθώς στο Basketball Champions League έχουν γίνει όλες οι αλλαγές (μέχρι 2 Μαρτίου είχε δικαίωμα για τέσσερις αλλαγές, αλλά αυτές έγιναν, μετά και την έλευση του Νίκου Ζήση).

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πως τέτοιο καιρό στην μπασκετική αγορά οι καλές επιλογές δεν είναι πολλές και έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ντούσαν Σάκοτα, από την στιγμή υπάρχει αλληλοεκτίμηση κι είναι μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση.

Βέβαια, από την πλευρά του 33χρονου διεθνούς παίκτη δεν υπάρχει κάτι «ουσιαστικό», καθώς δεν έχει έρθει σε οριστική συμφωνία ακόμα για την αποδέσμευσή του από την Μούρθια. Αυτό, ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα και να επιστρέψει νωρίτερα από όσο περίμενε κι ο ίδιος, αλλά και όλοι, στην ομάδα που καταξιώθηκε.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X