Βρέθηκε το κρησφύγετο του τοξοβόλου του Συντάγματος

Βρέθηκε το κρησφύγετο του τοξοβόλου του Συντάγματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρευνες σε διαμέρισμα στο οποίο νοίκιαζε η συλληφθείσα Δήμητρα – Ευδοξία Βαλαβάνη, συνεργός του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική.

Το διαμέρισμα ενοικίαζε η συλληφθείσα Δήμητρα – Ευδοξία Βαλαβάνη, χρησιμοποιώντας τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς της από τον Σεπτέμβριο του 2019 χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί η ενοικίαση. Το διαμέρισμα εντοπίσθηκε τη στιγμή που ιδιώτης – καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

2) κάρτες μνήμης, με δύο (2) αντάπτορες, κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM , πολυμηχάνημα – εκτυπωτής,Tablet και (3) USB stick, συσκευή κινητής τηλεφωνίας και κάρτα SIM , ανταλλακτικά, αξεσουάρ και παρελκόμενα για Drone , πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά, φωτογραφίες ταυτότητας του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη, όμοιες με αυτή που υπήρχε σε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας που κατείχε, πλήθος από ρούχα (ανδρικά και γυναικεία) και υποδήματα.

Προφυλακιστέοι ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» και οι δύο γυναίκες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους τόσο ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» κατά κόσμον Γιάννης Μιχαηλίδης όσο και οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του.

Επιπλέον η Εισαγγελία άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη στην 26χρονη για «απείθεια» επειδή αρνήθηκε στη λήψη δείγματος DNA.

Την ίδια ώρα για ασύλληπτα μέλη ψάχνουν οι αρχές καθώς βλέπουν την πιθανότητα να υπάρχει τρομοκρατική οργάνωση στην οποία συμμετείχε ο «τοξοβόλος του Συντάγματος».

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «λογιστική»… έναρξη δραστηριοτήτων μιας νέας τρομοκρατικής οργάνωσης, με ένοπλες ληστείες σε τράπεζες της επαρχίας για την ενίσχυση του «επαναστατικού ταμείου», βλέπουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πίσω από τη σύλληψη του 32χρονου Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστού ως «τοξοβόλου του Συντάγματος», της 28χρονης Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, συνεργού της Πόλας Ρούπα και της 26χρονης φίλης του.

Μία ληστεία τράπεζας στην Ερυμάνθεια Αχαΐας από έναν… παπά με λεία περίπου 150.000 ευρώ και μία άγνωστη απόπειρα στην Αρναία Χαλκιδικής με την ακινητοποίηση και «φυλάκιση» αστυνομικού στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, στις οποίες βρέθηκε DNA του «τοξοβόλου», ανέδειξαν την έντονη προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης και τουλάχιστον δύο ακόμη ασύλληπτους συνεργούς.

Δείγμα της πιθανής τρομοκρατικής εξέλιξης, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, είναι το γεγονός πως ο «τοξοβόλος» και οι δύο γυναίκες φορούσαν χειρουργικά γάντια, είχαν ασύρματο πομποδέκτη συντονισμένο στις συχνότητες της Αστυνομίας, αλλά κυρίως ένα πολεμικό καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο Σκόρπιον και δύο πιστόλια με σφαίρες στη θαλάμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X