Πολύ κοντά στην Αλ-Αχλί ο Μιλόγεβιτς!

Πολύ κοντά στην Αλ-Αχλί ο Μιλόγεβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς – ο οποίος είχε βρεθεί στο «προσκήνιο» και της ΑΕΚ πριν την έλευση του Μάσιμο Καρέρα – φέρεται να είναι πολύ κοντά στην Αλ Αχλί!

Η ομάδα από τη Τζέντα έλυσε τη συνεργασία της με τον Ελβετό τεχνικό, Κρίστιαν Γκρος και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της «λίστας» βρίσκεται το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο άλλοτε τεχνικός του Πανιωνίου βρίσκεται απ’ τα τέλη του Δεκεμβρίου χωρίς ομάδα, καθώς αποφάσισε να παραιτηθεί, παρά το γεγονός ότι οι «Ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν στην κορυφή του Σέρβικου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της Αλ Αχλί φέρεται να έχουν προτείνει στον Σέρβο τεχνικό συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος! Να σημειωθεί πως στην ομάδα της Αλ Αχλί αγωνίζεται κι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Μάριν εδώ κι ένα μήνα – τον οποίον είχε φέρει στο Βελιγράδι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X