Δημάτος για Αλμέιδα: «Τιμή για την ΑΕΚ, που ένας ποδοσφαιριστής με τη δική σου προσωπικότητα φόρεσε τη φανέλα της» (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σπουδαίος Πορτογάλος επιθετικός, Ούγκο Αλμέιδα αποφάσισε να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όπως ενημέρωσε ο ίδιος την Πέμπτη (6/2).

Ο πρώην φορ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να δείξει την αξία του κατά την παραμονή του στην Ένωση, αλλά δεν έπαψε σε καμία στιγμή να είναι επαγγελματίας και μεγάλη προσωπικότητα, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Χαρακτηριστική είναι αναφορά του Ανδρέα Δημάτου, για τον άνθρωπο και παίκτη Αλμέιδα.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ

«-Και μόνο για το ότι η πρωταθληματική χρονιά της ΑΕΚ, μετά από 23 χρόνια, ξεκίνησε με αυτή, τη δική σου φωτογραφία…
-Για τη θυσία σου στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και την ατάκα… «ποιον να άφηνα να καθίσει κάτω από τα δοκάρια; Αν στράβωνε κάτι, καλύτερα να σκότωναν εμένα και όχι κάποιον μικρότερο»…
-Για τα νεύρα και το κλάμα σου στον τελικό του Βόλου!
-Για την πραγματική στεναχώρια σου στις 30 Αυγούστου του 2017, όταν έφυγες για τελευταία φορά από τα γραφεία της ΑΕΚ…

Είναι πραγματική τιμή για την ΑΕΚ, Hugo Almeida, που ένας ποδοσφαιριστής με τη δική σου προσωπικότητα φόρεσε τη φανέλα της, έστω και αν δεν κατάφερες να δώσεις όσα -πρώτα εσύ- θα ήθελες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X