Απολογία ΑΕΚ: «Έχουμε αμφιβολίες για το ποιοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια»

Απολογία ΑΕΚ: «Έχουμε αμφιβολίες για το ποιοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμφιβολία για το αν τα επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη Θύρα 33, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έγιναν από οπαδούς της ΑΕΚ, εξέφρασε ο Αλέξης Αλεξίου, κατά την απολογία της Ένωσης στον αθλητικό δικαστή.

Η υπόθεση είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα επειδή η Αστυνομία δεν είχε στείλει το υλικό από τις κάμερες του ΟΑΚΑ.

«Είδα το βίντεο. Ήμουν στο γήπεδο και δεν είχα καταλάβει τι γινόταν. Μέσα στο γήπεδο όλα ήταν ομαλά. Εχουν σημειωθεί επεισόδια στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Έχουμε αμφιβολίες για το ποιοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια. Από τη συγκεκριμένη θύρα βγήκαν ορισμένοι οπαδοί, βγήκαν από την περίμετρο του γηπέδου, σημειώθηκαν επεισόδια στο κλειστό και στη συνέχεια δεν είναι εμφανές ποιοι μπήκαν πάλι στην περίμετρο και δημιούργησαν τα επεισόδια με τις δυνάμεις της Αστυνομίας» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ. Στο κατηγορητήριο πάντως, γίνεται λόγος για οπαδούς της ΑΕΚ.

Και συμπλήρωσε ο Αλέξης Αλεξίου: «Επίσης, δεν προκύπτει με σαφήνεια από το βίντεο αν ο τόπος στον οποίο φτάνουν τα αντικείμενα είναι εντός ή εκτός περιμέτρου του γηπέδου».

Από την πλευρά της ΑΕΚ ζητήθηκε το κατηγορητήριο να αφορά την παράγραφο 3δ, του πειθαρχικού κώδικα για ρίψεις αντικειμένων και όχι την 4β. για δημιουργία επεισοδίων. Η πρώτη προβλέπει μόνο πρόστιμο, η δεύτερη και τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών. «Οι ρίψεις αντικειμένων, ότι αντικείμενο και να είναι αυτό, δεν παύει να είναι ρίψη Βιαιοπραγία είναι μόνο όταν υπάρχει σωματική επαφή»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X