ΠΑΟΚ: Και επίσημα «Χάρτινος» με νόμο του Κράτους-Το ΦΕΚ που τον σώζει από υποβιβασμό! (ΦΩΤΟ)

ΠΑΟΚ: Και επίσημα «Χάρτινος» με νόμο του Κράτους-Το ΦΕΚ που τον σώζει από υποβιβασμό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως βρίσκεται και επίσημα ο νόμος που σώζει τον ΠΑΟΚ από τον υποβιβασμό, για δεύτερη φορά!

Ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία η κυβέρνηση λειτουργεί τόσο γρήγορα για ένα ζήτημα. Μέσα σε λίγες ώρες μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης,οι ψευτομαγκιές, οι τραμπουκισμοί και οι απειλές τους έπιασαν τόπο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φοβήθηκε το «θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο» των… 8.000 οπαδών του ΠΑΟΚ που βγήκαν στους δρόμους της πόλης και βγήκε μπροστά καταργώντας τον νόμο που ανέφερε υποβιβασμό σε περίπτωση πολυϊδιοκτησίας μετατρέποντας την ποινή σε απλή μείωση βαθμών.  Μάλιστα, το… κωμικό της υπόθεσης ήταν πως στρίμωξαν την υπόθεση του ΠΑΟΚ μαζί με τη συζήτηση για τα επιδόματα γέννας. Ο ξεπεσμός στο απόγειό του!

Για του λόγου του ακριβές, ο «Νόμος 4659, Άρθρο 30, ΦΕΚ 21/03-02-2020» που σώζει τη πιο «χάρτινη» ομάδα από τον υποβιβασμό έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και οι Θεσσαλονικείς την… γλίτωσαν οριστικά και επισήμως.

Δείτε:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X