Μουρίνιο: «Απ' τον VAR δε δέχομαι λάθη»

Μουρίνιο: «Απ' τον VAR δε δέχομαι λάθη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα λάθη είναι ανθρώπινα και αποδεκτά μόνο όταν συμβαίνουν την ώρα της δράσης μέσα στο γήπεδο, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, που αρνείται να δεχθεί λανθασμένες αποφάσεις από τους ανθρώπους που βλέπουν ξανά και ξανά τις φάσεις σε βίντεο και αποφασίζουν.

«Κι εγώ κάνω λάθη και οι παίκτες κάνουν λάθη και οι διαιτητές κάνουν λάθη. Από αυτούς στο VAR δεν το δέχομαι γιατί κι εγώ όταν παίζω «Playstation» δεν κάνω λάθη. Κάνω λάθη μόνο όταν είμαι στην άκρη του γηπέδου. Οι διαιτητές κάνουν λάθη και το σέβομαι γιατί είναι πολύ δύσκολο και η δράση τρέχει με 200χλμ./ώρα, αλλά όταν έχουν όλη την ώρα στη διάθεσή του να το δουν, δεν μπορώ να το δεχθώ με ευκολία. Και μας τιμωρεί πολύ το VAR», ήταν τα λόγια του αναφορικά με το VAR, το οποίο όπως είπαμε και χθες δεν… αρέσει στο Αγγλικό κοινό. Ωστόσο εκτός αυτού, αναφέρθηκε επίσης στην ανοδική πορεία της ομάδας του και την αποθεραπεία του Χάρι Κέιν. «Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά.

Έχουμε ανέβη στην 6η θέση. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς θα υποδεχθούμε την Λέστερ. Και ίσως αυτός ο αγώνας να είναι κρίσιμος για κάτι, όπως η 4η, η 5η ή η 6η θέση. Ενδεχομένως να μπορέσει να μας βοηθήσει. Το ελπίζω. Όλα είναι καλά. Ακολουθεί την αγωγή. Δεν υπάρχει καμία πίεση. Πηγαίνει καλύτερα και θα δούμε. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει στους τελευταίους δύο αγώνες μας». Εκτός όλων αυτόν αναφορά στις δηλώσεις του έκανε, στην φάση όπου έγινε για άλλη μία φορά… viral.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού πρώτα άρχισε να χαμογελάει ειρωνικά μαζί με τον βοηθό του στην προσπάθεια του Στέρλινγκ να κερδίσει νέο πέναλτι μετά τη χαμένη εκτέλεση του Αγουέρο, θυμήθηκε πως ο Άγγλος εξτρέμ έχει ήδη μία κίτρινη και υποστήριξε στον τέταρτο πως έπρεπε να δεχθεί και δεύτερη.

«Είναι συναισθήματα… Είδα την κατάσταση με τον Ντέλε Άλι, είδα το πέναλτι, είδα το επόμενο που υποτίθεται θα ήταν πέναλτι και όλο αυτό δημιούργησε συναισθήματα. Έγινα viral για λάθος λόγους, αλλά έτσι είναι τώρα, δεν αλλάζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X