Βέρνερ: «Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις»

Βέρνερ: «Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Τίμο Βέρνερ, έχει ακουστεί πολλάκις στο ρεπορτάζ διάφορων ομάδων. Κάποιες εξ’ αυτών η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ και η Τσέλσι. Λίγο-πολύ αρέσει στην «Premier League», χωρίς να αποκλείεται από τα ρεπορτάζ ομάδων σε άλλα πρωταθλήματα.

Ο ίδιος, έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά σίγουρα θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. «Σίγουρα θέλω να παίξω στο εξωτερικό και είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Βέβαια το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα έχουν προτεραιότητα. Τώρα, όμως, είμαι επικεντρωμένος στην πορεία της Λειψίας στο πρωτάθλημα και στις πιθανότητες που έχουμε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Στο τέλος της σεζόν θα εξετάσω τις προτάσεις», δήλωσε ο Βέρνερ στο περιοδικό «Kicker».

Ο διεθνής επιθετικός εντυπωσιάζει και τη φετινή σεζόν, καθώς έχει πετύχει 25 γκολ σε 28 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X