Αραούχο: «Ξεχωριστή η σχέση μου με την ΑΕΚ, ήρθα για να μείνω!» (VIDEO)

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Αραούχο στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ξανά εδώ!

Μόλις της Παρασκευή επέστρεψε ο Αργεντινός επιθετικός στην ΑΕΚ και ακόμα κανείς δεν έχει καταλάβει καλά-καλά πως επιτέλους ήρθε για να μείνει. Επιπροσθέτως κόντρα σε όλα όσα πήγαν να του προσάψουν δείχνει να είναι σε τρομερή κατάσταση και έτοιμος να τα δώσει όλα για την φανέλα που αγάπησε περισσότερο από κάθε άλλη. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως από το… αεροπλάνο μπήκε στην ενδεκάδα του Μάσιμο Καρέρα στο Περιστέρι και θέλει να συνεχίσει έτσι.

Σύντομα, έρχεται μια μεγάλη συνέντευξη του Σέρχιο Αραούχο στο Cosmote Tv, με το συνδρομητικό κανάλι να δημοσιεύει σήμερα ένα promo της συνέντευξης με μερικές ατάκες του 28χρονου επιθετικού, οι οποίες όμως μιλούν στην… καρδιά των ΑΕΚτζήδων.

«Η σχέση μου με την ΑΕΚ είναι ξεχωριστή. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ ένιωσα πολύ αγαπητός. Αυτή είναι η τρίτη φορά που έρχομαι, ελπίζω να είναι και η τελευταία. Μακάρι να μείνω εδώ», είναι μερικά από τα λόγια του Σέρχιο Αραούχο, με την συνέντευξη να είναι πλέον ιδιαίτερα αναμενόμενη.

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X