Μυθικός Κριστιάνο και στην «Γιούβε»: Έφτασε τα 50 γκολ σε 70 εμφανίσεις (VIDEO)

Γιουβέντους για Κριστιάνο: «Κρατηθείτε, δεν τελείωσε ακόμα...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Φιορεντίνα έφτασε τα 50 σε 70 εμφανίσεις σ΄ όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους και έγραψε ιστορία και με τη φανέλα των Ιταλών.

Τι και αν κλείνει τα 35; Τι και αν άλλοι στην ηλικία του δεν βλέπουν δίχτυα ούτε με… κιάλι; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σταματήσει να τα… ματώνει και το Σάββατο μάλιστα έφτασε τα 50 γκολ σε 70 εμφανίσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο CR7 είναι μια μηχανή των γκολ που δεν έχει σταματημό. Καμία άμυνα και κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να τον σταματήσει κι αυτό το αποδεικνύει κόντρα σ΄ όλους και σ΄ όλα.

Αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό, ότι δηλαδή έχει πετύχει μεγάλα επιτεύγματα με τη φανέλα κάθε ομάδας που έχει αγωνιστεί.

Το Σάββατο λοιπόν σκόραρε δύο γκολ κόντρα στην Φιορεντίνα και έγραψε ιστορία και με τη φανέλα της «Γιούβε». 50 γκολ σε 70 εμφανίσεις. Δεν το λες και άσχημα για παίκτη που σύντομα κλείνει τα 35 του χρόνια.

Δείτε όλα τα γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X