ΑΕΚ σημαίνει γκολ και επίθεση...

ΑΕΚ σημαίνει γκολ και επίθεση...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απέδρασε από το Περιστέρι με το πολύ σημαντικό «διπλό» κόντρα στο… ξύλο των γηπεδούχων και την κακή διαιτησία του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου. Οι «κιτρινόμαυροι» υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα χτίζουν χαρακτήρα νικητή, αποκτούν σωστή νοοτροπία, ενώ βελτιώνουν σε πολύ σημαντικό βαθμό εκτός από τα αποτελέσματα και τα ομαδικά στατιστικά και τις ατομικές τους επιδόσεις.

Ο επιθετικός πλουραλισμός δια χειρός… Καρέρα!

Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι σε 12 παιχνίδια για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο η Ένωση έχει σημειώσει 16 γκολ με 11 διαφορετικούς σκόρερ (στα 10 ματς πρωταθλήματος, οι σκόρερ παραμένουν 11 αλλά τα τέρματα είναι 13).

Αυτοί είναι οι: Λιβάγια (3), Μάνταλος (1+1), Αλμπάνης (1+1), Ολιβέιρα (1+1), Σιμόες, Βέρντε, Λόπες, Οικονόμου, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης και Κρίστιτσιτς. Στο ένα ματς του Μιγκέλ Καρντόσο και στην εποχή του Νίκου Κωστένογλου, η ΑΕΚ είχε πετύχει 29 γκολ με μόλις εννέα διαφορετικούς σκόρερ!

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα με τους περισσότερους σκόρερ στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει 15 διαφορετικούς σκόρερ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν από 11 και ο Ολυμπιακός 10 και ο Άρης εννιά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X