Αλόνσο: «Θέλω να επιστρέψω το 2021 στην Formula 1»

Αλόνσο: «Θέλω να επιστρέψω το 2021 στην Formula 1»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φερνάντο Αλόσνο, τόνισε πως το 2021 θέλει να επιστρέψει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αναλυτικά όσα είπε ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1:

 

«Δεν νομίζω ότι η ηλικία είναι πρόβλημα. Αυτά τα αυτοκίνητα χωρίς στάσεις ανεφοδιασμού δεν είναι τόσο απαιτητικά. Οδηγείς επτά, οκτώ δευτερόλεπτα πιο αργά την Κυριακή από ότι το Σάββατο. Επίσης με τις νέες ζάντες των 18 ιντσών θα αλλάξει η πρόσφυση και όλοι θα πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο που οδηγούν».

Για την επιστροφή του Σουμάχερ στη Μercedes το 2010: «Ο Μίκαελ γύρισε σε μια εποχή της Pirelli όπου τα ελαστικά ήταν πολύ ευαίσθητα. Είχαμε αναπτύξει τεχνικές ώστε να προσέχουμε τα ελαστικά μας και να μην τα υπερθερμαίνουμε. Δυσκολεύτηκε για αυτό το λόγο. Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα για εμένα το 2021».

Για την υποχρέωση που έχει αφήσει πίσω στην F1: «Είναι υποχρέωση που δεν έχει τελειώσει καθώς ο κόσμος θεωρεί πως άξιζα περισσότερα από αυτά που τελικά πέτυχα, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Στο χώρο όπου εκθέτονται τα κύπελλά μου, υπάρχουν πάρα πολλά, όμως κανένα δεν είναι πρόσφατο και αυτό είναι λίγο περίεργο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X