Έλληνας μηχανικός από Γιουχάν: «Ακόμη και τα κουμπιά του ανελκυστήρα τα πατάμε με τον αναπτήρα»!

Έλληνας μηχανικός από Γιουχάν: «Ακόμη και τα κουμπιά του ανελκυστήρα τα πατάμε με τον αναπτήρα»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κατάσταση συναγερμού, λόγω του κορωνοΐου βρίσκεται η Κίνα.

Ο Έλληνας μηχανικός Απόστολος Ζαούτσος, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στην πόλη Γιουχάν μίλησε στον ΣΚΑΪ για την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Ο ίδιος τόνισε ότι μόλις ένα σούπερ μάρκετ το κεντρικό λειτουργεί στην περιοχή, καθώς λόγω των υπάρχουσων συνθηκών έχουν κλείσει τα πάντα.

«Ένας άνθρωπος ελέγχει τη θερμοκρασία αλλιώς δε μπαίνεις στο σούπερ μάρκετ, εμένα με έλεγξαν τρεις -τέσσερις φορές» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση. Στην συνέχεια πρόσθεσε πως όποιος δεν δεχτεί να του μετρήσουν την θερμοκρασία, τον παίρνει η αστυνομία.

«Τα πράγματα είναι πολύ πιεστικά,ακόμη και τα κουμπιά του ανελκυστήρα τα πατάμε με τον αναπτήρα» εξήγησε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Σε ερώτηση για το πότε ενδέχεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Έλληνας μηχανικός τόνισε τα εξής: «Η εταιρεία μου δεν έχει βγάλει ακόμη ανακοίνωση ότι μπορούμε να φύγουμε, οπότε είμαι υποχρεωμένος να μείνω εδώ», σημειώνοντας ότι η «πιο αισιόδοξη εκτίμηση για επαναφορά στην κανονικότητα είναι τέλη Μαρτίου».

Περιγράφοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχουν μάσκες. Κάποιος Έλληνας από Σαγκάη πούλησε γύρω στα 1.000 κομμάτια δικά του και λίγο ακριβά. Εμείς τη βρήκαμε 2,5 ευρώ τη μία, μιας χρήσεως».

Τέλος έκανε αναφορά και σε φήμες, που κάνουν λόγο για διασκορπισμένους πολίτες της Γιουχάν εξαιτίας των κινέζικων διακοπών.

«Κάποιες εκτιμήσεις μιλάνε για 5 εκατ. τουρίστες από τη Γουχάν σε όλη την Κίνα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινό αυτό το νούμερο» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X