Η κόντρα καλά κρατεί: Νέα δικαστική νίκη της FIBA Europe εναντίον της Ευρωλίγκας!

Η κόντρα καλά κρατεί: Νέα δικαστική νίκη της FIBA Europe εναντίον της Ευρωλίγκας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Εφετείο επιβεβαίωσε ολοκληρωτικά την απόφαση που είχε βγει υπέρ της FIBA Europe και στον πρώτο βαθμό εκδίκασης, απορρίπτοντας την έφεση που είχε γίνει από την Euroleague Properties και διατάσσοντας την τελευταία να πληρώσει 900 χιλιάδες ευρώ συν τους τόκους στην FIBA Europe, μία αποζημίωση 2 χιλιάδων ευρώ και φυσικά να καλύψει όλα τα κόστη των δικαστικών διαδικασιών.

Η απόφαση, μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνει ότι το νέο καλεντάρι της FIBA, που εγκρίθηκε 2012 και τέθηκε σε ισχύ το 2017 δεν συνιστά παραβίαση της συμφωνίας μεταξύ της FIBA Europe και την Euroleague.

Στην τελευταία συνεδρίασή της, τον Νοέμβριο του 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της FIBA Europe αποφάσισε να διαθέσει το ποσό για την ενίσχυση του προγράμματος “Her World, Her Rules” για το 2020 και το 2021 σε περίπτωση που η απόφαση ήταν υπέρ της FIBA Europe.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Το 2004, η FIBA Europe και η ULEB υπέγραψαν ένα συμβόλαιο που κανόνιζε το πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Από το 2010, η Euroleague Properties ανέλαβε την υποχρέωση της ULEB να πληρώνει 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως στη FIBA Europe. Η Euroleague Properties αποφάσισε να τερματίσει τη συμφωνία τον Δεκέμβριο του 2012, με αφορμή την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει η FIBA στο καλεντάρι της από το 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X