Μπαρτζώκας: «Η Ζαλγκίρις παίζει με τους... διαιτητές»

Μπαρτζώκας: «Η Ζαλγκίρις παίζει με τους... διαιτητές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Στο Κάουνας δοκιμάζεται, την Τρίτη, ο Ολυμπιακός, για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να εμφανιστούν σκληροί, σωματικά και πνευματικά διότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παίζει με τους… διαιτητές.

Συγκεκριμένα, για το γεγονός πως η Ζαλγκίρις παίζει με τις σωματικές επαφές, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε το εξής, κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Κάουνας: “Πρέπει να είσαι σκληρός πνευματικά, όχι μόνο σωματικά. Η Ζαλγκίρις παίζει με επαφές, παίζει με τους διαιτητές. Προσπαθεί να κερδίσει πράγματα από τους διαιτητές σε θεμιτό πλαίσιο. Πρέπει να μην παρασυρθείς. Αν το κάνεις αυτό, δεν είναι αδύνατο να τη νικήσεις”.

Ο Μπαρτζώκας είπε, επίσης, πως “πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν μια ομάδα νικήτρια ή ηττημένη. Να βάλουμε και την παράμετρου του ενθουσιώδους κοινού. Η Ζαλγκίρις δεν είναι ανίκητη όμως. Με μια καλή εμφάνιση, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να κερδίσουμε”.

Για την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, τόνισε: “Ολοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει. Αν δείτε τους μέσους όρους του, θα καταλάβετε τι χάνουμε. Πρέπει να πάρουμε πράγματα από αλλους, όπως συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε να θα συμβεί και τώρα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X