Δώνης: «Πήραμε σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας»

Φερέιρα: «Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι «πράσινοι» πήραν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη.

«Το πιο σημαντικό είναι η εξέλιξη που έχει η ομάδα. Είμαστε 19 μήνες και προσπαθούμε πολύ σκληρά να βελτιωθούμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα αλλά και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως και σήμερα. Πήραμε σημαντική νίκη για την ψυχολογία που να παραμείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε στα ίσια απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πιο ποιοτικός και καλύτερος από εμάς και σε τρεις, τέσσερις φάσεις μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση και το καλό ποδόσφαιρο. Πλέον έχουμε μια νέα πρόκληση μπροστά μας που είναι το κύπελλο. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X