Βυθίστηκε κι άλλο στην βαθμολογία ο Πανιώνιος -Γερή «σφαλιάρα» από τον Ηράκλη

Βυθίστηκε κι άλλο στην βαθμολογία ο Πανιώνιος -Γερή «σφαλιάρα» από τον Ηράκλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηρακλής πήρε μεγάλο «διπλό» (60-76) επί του Πανιωνίου στο «Σοφία Μπεφόν».

Από τους νικητές ο Τζαμάλ Σούλερ ξεχώρισε (20π, 3/4 διπ., 3/4τρ., 5/7 β., 5 ριμπ., 3ασ.), όμως και οι Ντέιβις, Χάνλαν, Καββαδάς και Ζάρας συνέβαλαν τα μέγιστα. Από τους ηττημένους ο Σάμιουελς πέτυχε 16 πόντους έχοντας όμως 11/20 βολές, ενώ μαζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε και τρεις ασίστ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής έχοντας ως «όπλο» την εξαιρετική άμυνα του, με την οποία κατάφερε να κρατήσει τον Πανιώνιο στους 28 πόντους μέσα στην έδρα του, αλλά και τους Χάνλαν και Καββαδά που επιθετικά ήταν αρκετά «ζεστοί» κατάφεραν να τελειώσουν το πρώτο μέρος προηγούμενοι 28-37.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος μπήκε πολύ πιο δυνατά και εκμεταλλευόμενος τον Σαρμάντο Σάμιουελς αλλά και βρίσκοντας σκορ από τα 6.75 προηγήθηκε, ο Ηρακλής όμως ανέκαμψε μετά από ένα κακό εξάλεπτο και πέρασε και πάλι μπροστά. Στο τέλος οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν έξυπνα, στέλνοντας τον κουρασμένο Σάμιουελς στις βολές, ένα πλάνο που τους δικαίωσε και με τον Σούλερ… οδηγό έφτασαν σε μια εύκολη νίκη με 60-76.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X