Ισοπαλία (1-0) για την Κ17 της ΑΕΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα

Ισοπαλία (1-0) για την Κ17 της ΑΕΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Αστέρα.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 32′ με γκολ του Ανέστη Βλαχίδη και θα μπορούσε να έχει σκοράρει και λίγο αργότερα, όταν η μπάλα, από προσπάθεια του Παναγιώτη Γεωργέα, κτύπησε στο οριζόντιο και στο κάθετο δοκάρι. Αντί για το 0-2, ήρθε το 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα με σκόρερ τον Αλέξη Καλογερόπουλο σε μία φάση που ο διαιτητής Βαρτσάκης από τη Λακωνία δεν καταλόγισε φάουλ που είχε γίνει στον Αλέξανδρο Σαράντη στην αρχή της φάσης. Σφύριξε μάλιστα τη λήξη σε μια φάση που εξελισσόταν αντεπίθεση για την ΑΕΚ με πολύ καλές προϋποθέσεις!

ΑΕΚ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Γιαννακού (63′ Οικονομέας) Αντωνόπουλος, Μπέσης, Καλτσάς, Τσιόκρης, Πιτιλάκος (70′ Σαράντης) Βλαχίδης (70′ Κυρσανίδης) Μιχόπουλος (82′ Βαφειάδης) Γεωργέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X