Θανάσης: «Συνέβη αυτό που συζητούσαμε με τον Γιάννη στα 14 μας» (VIDEO)

Φοβερή ατάκα Γιάννη: «Ποτέ δεν έγινα καλύτερος από τον Θανάση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για το πρώτο του παιχνίδι στην αρχική 5άδα των Μπακς και το όνειρο που είχε μαζί με τον Γιάννη κι εκπληρώθηκε. Για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε στην αρχική 5άδα και μάλιστα είχε στο πλευρό του τον μικρό αδερφό του, Γιάννη.

Αναφερόμενος στο πότε το έμαθε, απάντησε: «Μιλήσαμε με τον προπονητή, μου είπε ότι θέλει να ξεκινήσω, να μαρκάρω τον Νίκολα Γιόκιτς. Μου είπε να το απολαύσω, γιατί έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Δεν είμαι χαρούμενος μόνο που ξεκίνησα, αλλά ότι έγινε δίπλα στον αδερφό μου και μπροστά στην οικογένειά».

Παράλληλα, εξήγησε γιατί θεωρεί τη συγκεκριμένη κατάσταση σουρεαλιστική: «Ήταν εντελώς σουρεαλιστικό. Σκεφτείτε αυτό. Να είσαι 14 ετών, να είσαι στο δωμάτιο με τον αδερφό σου και να του λες “φαντάσου να είμαστε στην ίδια ομάδα, σε γεμάτο γήπεδο με 20.000 κόσμο και ο ένας να πασάρει στον άλλον για καλάθι”. Συνέβη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X