Χωρίς κόσμο με την ΑΕΚ ο Πανιώνιος

Χωρίς κόσμο με την ΑΕΚ ο Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της «Ένωσης» με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 26η αγωνιστική της Super League 1.

Οι «κυανέρυθροι» τιμωρήθηκαν με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ τους επιβλήθηκε και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση Πανιώνιος – Ατρόμητος έλαβαν χώρα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των 2 ομάδων λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για τον Πανιώνιο, να αγωνισθεί αφ’ ενός με τη Ξάνθη κι αφ’ ετέρου με την ΑΕΚ χωρίς τον κόσμο του.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής και της 21ης αγωνιστικής.

20ή αγωνιστική

Α/ ΠΑΕ ΑΕΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατεσσάρων χιλιάδων (14.000,00) ευρώ.

Γ/ ΠΑΕ ΟΦΗ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατεσσάρων χιλιάδων (14.000,00) ευρώ.

Δ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ.

Ε/ ΠΑΕ Λαμία: χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ

21η αγωνιστική

Α/ ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ.: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από τη β’ πράξη, ήτοι την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ (τα επεισόδια δεν δημιουργήθηκαν από τους οπαδούς της εγκαλουμένης).

Δέχεται, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας, ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την πράξη του άρθρου 15 παρ. 3 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ. Συνολική χρηματική ποινή, ποσού τριάντα τριών χιλιάδων (33.000,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ Πανιώνιος: Συνολική χρηματική ποινή, ποσού πενήντα έξι χιλιάδων πεντακοσίων (56.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X