Ολυμπιακός: Δύο μήνες έχουν να παίξουν μπάλα οι «αντί-Ποντένσε»

Ολυμπιακός: Δύο μήνες έχουν να παίξουν μπάλα οι «αντί-Ποντένσε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός προχώρησε τις τελευταίες ώρες σε δύο κινήσεις, ώστε να καλύψει το κενό του Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά και αυτό που άφησε ο Μπενζιά. Συγκεκριμένα στην θέση του Πορτογάλου ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει τον Εμρέ Μορ, ενώ στην θέση του Μπενζιά τον Καφού.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Πορτογάλος μέσος της Λέγκια Βαρσοβίας, Καφού αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ ο Μπενζιά. Ο 26χρονος άσος είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται εντός της ημέρας στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό.

Ο Καφού πάντως έχει αγωνιστεί ελάχιστα τη φετινή σεζόν με την πολωνική ομάδα, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς. Στις 22 Σεπτεμβρίου αγωνίστηκε για 25 λεπτά στη νίκη με 2-1 επί της Κρακόβια, κι έκτοτε έμεινε για περίπου δύο μήνες στα “πιτς”. Η επιστροφή του σε αποστολή της Λέγκια ήρθε στις 8 Δεκεμβρίου, αλλά μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω της χειμερινής παύσης στην Πολωνία (από τις 20 Δεκέμβρη ως τις 2 Φλεβάρη), έχει αγωνιστεί μόλις ένα επίσημο λεπτό (πέρα από την όποια παρουσία του στα φιλικά προετοιμασίας).

Επίσης περιορισμένη και η παρουσία του αντι-Ποντένσε, Εμρέ Μορ, που παίζει δανεικός στη Γαλατάσαραϊ από τη Θέλτα. Η τελευταία συμμετοχή του Τούρκου εξτρέμ στο πρωτάθλημα χρονολογείται στη 1 Δεκεμβρίου για 10 λεπτά. Στις 22 Νοέμβρη έπαιξε για 16′ στην ήττα με 0-1 από τη Μπασακσεχίρ και προηγουμένως είχε να παίξει από τη 1 Νοεμβρίου.

Η πιο “γεμάτη” συμμετοχή του το τελευταίο δίμηνο είναι για 62′ στην ήττα με 5-0 από την Παρί στις 11 Δεκεμβρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας επίσης δύο παρουσίες στο Κύπελλο, για 12′ στις 15 Γενάρη (Ρίζεσπορ 1-1) και για 90′ στις 4 Δεκέμβρη (Τούζλασπορ 0-2).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X